Pán tygrů: Už v neděli dorazí nová epizoda jedné z nejsledovanějších show Netflixu

Pán tygrů: Už v neděli dorazí nová epizoda jedné z nejsledovanějších show Netflixu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dostane "mafián ze zoo" milost od Donalda Trumpa?

Dokument od Netflixu nazvaný Tiger King: Murder, Mayhem and Madness/Pán tygrů, který vzal diváky do světa milovníků exotických zvířat, se stal až překvapivým hitem. Je to přisuzováno nejen tomu, že jsou lidé "nuceni" zůstávat doma kvůli pandemii Covid-19, ale také tomu, že jde o podívanou, která je až překvapivě šokující a plná nečekaných zvratů. 

Seriálový týden: Papírový dům aspiruje na pozici nejsledovanějšího seriálu na českém Netflixu
 

Jednoduše jde o sérii, která zaujala. V prvních dvou dnech od premiéry sice nebyl rozjezd až tak výrazný, ale postupem času (zřejmě vlivem sociálních médií a toho, jak intenzivně se dokument v onlinech vodách řešil) se začalo kumulovat velké množství diváků a za prvních deset dnů (od 20. 3. do 29. 3.) se sledovanost vyšplhala na 34,3 milionů diváků, což je astronomické číslo srovnatelné s hitovou sérií Netflixu Stranger Things (druhou řadu za prvních 10 dnů zhlédlo 31,2 milionů lidí, třetí 36,3 milionů).

Nikoho tak asi nemůže zaskočit to, že se dočkáme návratu do toho bizarního světa. Stanice Investigation Discovery chystá vlastní dokument, který chce odpovědět na otázky, na které projekt od Netflixu neodpověděl a také Netflix něco kutí a to další epizodu Pána tygrů

Nebylo jasné, o co kokrétně půjde, jestli o právoplatné pokračování nebo speciál. Nakonec se ukázalo, že B) je správně. Už 12. 4. vypustí Netflix do světa speciální epizodu nazvanou The Tiger King and I, ve které budou řešeny dopady událostí z dokumentu a to, jak žijí někteří z aktérů nyní. Zájemci se dočkají úplně nových rozhovorů s Johnem Reinkem, Joshuou Dialem, Johnem Finlayem, Kelci Saffery, Erikem Cowiem, Rickem Kirkhamem a Jeffem a Lauren Loweovými. Postu moderátora se ujme herec Joel McHale (Zpátky do školy).

Otázkou je, zda uvidíme (nebo uslyšíme) i Joea Exotica, který je aktuálně ve vězení. Je sice pravda, že občas poskytne rozhovor, ale také prohlásil, že už nechce mít nic společného s jeho rivalkou Carole Baskin a je jasné, že ta bude ve speciálu určitě řešena.

Mimochodem, Exotic byl odsouzen na 22 let za 17 případů týrání zvířat a organizování dvou pokusů o nájemnou vraždu (cílem měla být zmíněná Carole Baskin), ovšem americký prezident Donald Trump se nechal slyšet, že se na případ podívá a je tak možné, že bude uvažovat o milosti.

A ještě jedna dobrá zpráva pro fandy excentrického chovatele "velkých koček", další dokument nabídne stanice Fox a to hned 13. 4. Konkrétně půjde o TMZ Investigates: Tiger King — What Really Went Down, tedy o dokument bulvárního serveru TMZ. Ten sází na klasické "poskytnutí odpovědí na otázky, na které neodpověděl dokument od Netflixu."

Čekání si pak můžete zkrátit videem, ve kterém se jeden z expartnerů Joe Exotica, John Finlay, rozpovídal o tom, že dokument rozhodně neodvyprávěl celý příběh. 

Zdroj: Variety, SlashFilm, CS, SR, Collider, NYPost

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

SkiteX | 10.04.2020 23:45
Tenhle seriál je mooooc! Rednecks, zbraně, gayové, harémy, výhružky a k tomu všemu velký kočky a exotická zvířata, jen kdo je tu vážně to exotický a to zvíře?!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu