Televize Seznam představila novinky v čele s regionálními zprávami Rudy z Ostravy

Televize Seznam představila novinky v čele s regionálními zprávami Rudy z Ostravy | Fandíme seriálům
Televize Seznam
Zobrazit dalších 17 obrázků
V dubnu Televize Seznam představí několik programových novinek a nové řady oblíbených pořadů.

Diváci videoportálu Televize Seznam se během dubna dočkají několika premiér. Jednou z novinek budou Pravdivé zprávy s hercem Michalem Kavalčíkem aka Rudou z Ostravy. Každou neděli bude Kavalčík informovat zábavnou formou o tom, co se v regionech České republiky za uplynulý týden přihodilo. První díl bude představen tuhle neděli, 18. 4. Další novinkou je série čtyř dokumentárních rozhovorů Projekt Lockdown, jež přináší reálný obraz pandemie z perspektivy kulturního a sportovního prostředí. Úvodní rozhovor si odbyde premiéru ve čtvrtek 15. 4.

Dáme to!: Česká televize s novým pořadem radí maturantům, jak zvládnout nejenom didaktický test
 

Několik novinek si již na portálu můžete přehrát nyní. Kempování v nelibých podmínkách si bere na paškál titul Kempiči v extrému. Tipy pro nádhernou zahradu představují všem zahrádkářským nadšencům praktické návody na to, jak se starat o stromy, keře i okrasné a zeleninové záhony. Na sérii z prostředí českých útulků Packa pro útulkáře navazuje Packa pro pejskaře, jež nabízí rady pro výchovu a péči o psi od veterinářů a psích trenérů. Od poloviny března je na Seznamu dostupný dokument o proměnách známých šumavských sídel Proměna 2020, kterým provází herec Matěj Hádek.

Několik zajetých pořadů během dubna odstartovalo nové série. Každý pátek se můžete podívat na to, jak cizincům chutnají typické české pokrmy v pořadu Jak nás vidí svět. V premiérových dílech cizinci mimo jiné ochutnají květákový mozeček, zhlédnou klasické české filmy anebo vyzkouší stavebnici Sevu. Premiérové díly představí i série zábavných dětských postřehů Děti vs., pořad z prostředí českého dabingu Kdo to mluví a Vetřelci a plameňáci se sochařem a popularizátorem výtvarného umění Pavlem Karousem.

Televize Seznam
Packa pro pejskaře

Foto a podklady: Televize Seznam

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu