Star Wars: Andor – Vrátí se úhlavní záporák z Rogue One?

Star Wars: Andor – Vrátí se úhlavní záporák z Rogue One? | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 3 obrázky
Tak či tak nové fotky z natáčení potvrzují, že se hrdinové střetnou s imperiální rozvědkou.

Svět Hvězdných válek zažije v dalších několika letech obrovský růst, který však bude mít pro značku poměrně nezvyklou formu. Hlavní roli v obohacování vesmíru totiž nebudou hrát filmy, nýbrž hrané seriály mířící na streamovací platformu Disney+. V mnoha z nich se pak podíváme i pod pokličku příběhů postav dobře známých z filmové série. Jednou z nich bude i Cassian Andor (Diego Luna), jeden z hlavních hrdinů pět let starého Rogue One: A Star Wars Story. Seriál nesoucí jednoduchý název Star Wars: Andor se jeví jako nápaditá podívaná - už jen proto, že volí pro značku netradiční žánr - bude se jednat o špionážní thriller. S postupujícím natáčením se pak průběžně dozvídáme další zajímavosti.

Podle několika nedávných zvěstí se můžeme těšit na role hned několika dobře známých postav z dosavadních snímků a seriálů. Před pár dny se objevila zpráva, podle které by měl dostat roli Ewan McGregor jakožto oblíbený rytíř Jedi Obi-Wan Kenobi (který mimochodem sám dostane také vlastní minisérii). Aktuálně se objevila další novinka, za kterou můžeme vděčit uniklým fotografiím z natáčení.

The Bad Batch: Trailer představuje nový Star Wars seriál
 

Snímků sice přicházelo poměrně velké množství už v minulosti, většinou jsme na nich však mohli spatřit pouze obří kulisy, které byly pro účely natáčení vybudovány. Nová série zákulisních fotek však ukazuje i herce v bílých uniformách. V podstatě ihned se vyrojily spekulace, zda se v seriálu neobjeví i postava Orsona Krennica, hlavního záporáka snímku Rogue One ztvárněného Benem Mendelsohnem.

Krennic sice skutečně nosí stejnou uniformu, je však třeba upozornit na to, že není v předaleké Galaxii jediný – jen na fotce z natáčení Andora má stejné oblečení na sobě hned několik lidí, rozhodně se tedy nejedná o jasné potvrzení Krennicova návratu. Na druhou stranu je však třeba upozornit na to, že z čistě příběhového hlediska by jeho účast mohla dávat smysl – s hlavním hrdinou Andorem koneckonců původně pocházejí ze stejného filmu, kterému seriál navíc časově předchází. Padouchova role tedy v žádném případě není vyloučena, na druhou stranu stejně tak ani potvrzena. Minimálně se můžeme těšit na to, že se objeví členové Imperial Security Bureau. Právě oni tyhle bílé uniformy nosí a ve světě Star Wars jsou něco jako rozvědka Impéria. Vzhledem k tomu, že Andor má být špionážní seriál, v něm rozvědka rozhodně může mít svoje místo.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu