Resident Evil: Infinite Darkness - Nový trailer chystaného Netflix seriálu

Resident Evil: Infinite Darkness - Nový trailer chystaného Netflix seriálu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Populární Leon Kennedy a Claire Redfield se vracejí v novém seriálu ze světa Resident Evil.

Videoherní série Resident Evil se za dvacet pět let své existence pořádně rozrostla a mezi nejnovější přírůstky se letos zařadí Resident Evil: Infinite Darkness. Animovaný seriál nebude mít nic společného s hranými filmy a bude čistě zapadat do kontinuity, v níž se odehrávají videohry a CGI snímky. Víme, že Infinite Darkness se odehrává po konci Resident Evil 4 a vrací na scénu Leona Kennedyho s Claire Redfield. Níže si můžete přehrát nejnovější trailer, jenž láká na další společné dobrodružství hrdinů. Upoutávka zároveň poodhaluje přibližné datum premiéry, které připadá na červenec.

Resident Evil: Infinite Darkness - Seznamte se s novým videoherním seriálem
 

Dále jsme se dozvěděli, že se režie chopil Eiichiro Hasumi, pro něhož jde o první animák. Doposud natáčel jenom hrané filmy a doufá, že seriál si užijí nejenom fanoušci, ale i ostatní diváci. O hudbu se postaral Yugo Kanno, který kupříkladu složil hudbu k parádnímu anime Psycho-Pass.

Na závěr ještě přidáváme příběhový trailer na Resident Evil Village, v němž se vrací Ethan Winters, hrdina z Resident Evil 7. Osmý díl videoherní série vychází už za necelý měsíc a fanoušky by mohlo potěšit, že Resident Evil zamíří do multiplayerové videohry Dead by Daylight.

V roce 2006 se někdo v Bílém domě dostal k tajným prezidentským složkám. Americký federální agent Leon S. Kennedy je povolán ještě s dalšími kolegy na místo, aby incident vyšetřili, ale když najednou dojde k výpadku světel, Leon a tým S.W.A.T. musí znenadání čelit hordám nemrtvím. Mezitím Claire Redfield, která pracuje pro agenturu TerraSave, narazí na záhadný obraz v zemi, kterou navštívila a zároveň v ní poskytuje podporu uprchlíkům. Kresba, která může mít něco společného s virovou infekcí, nenechá Claire spát a rozhodne se pustit do vlastního vyšetřování. Příští ráno Claire navštíví Bílý dům, kde požádá o vybudování sociálního zařízení. V sídle prezidenta má příležitost se sejít s Leonem a ukázat mu namalovanou kresbu. Zdá se, že si Leon uvědomil nějakou souvislost mezi zombie nákazou v Bílém domě a podivnou kresbou, avšak Claire to zatají. Časem obě ohniska zombie nákazy ze vzdálených zemí povedou k událostem, které otřesou národem až do samotného jádra.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu