Mistr amatér: Výjimečný seriál z Netflixu se vrací se 3. sérií

Mistr amatér: Výjimečný seriál z Netflixu se vrací se 3. sérií | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Z ničeho nic se objevil trailer, který představuje novou řadu seriálu Master of None. Čekají nás změny.

Seriál Master of None (v Česku Mistr amatér) se před šesti lety objevil jako zjevení. Že je Aziz Ansari talentovaný komik, to jsme věděli, ale tady se představil také jako skvělý vypravěč příběhů a šikovný režisér. Jeho série o milostných trablech mladého Deva měla v sobě obrovskou lehkost. Netlačila na pilu, nepůsobila vyumělkovaně, jak to v romancích bývá, zároveň tu ale pořád byly pointy, vrcholy a pády – nebylo jen nějaké paradokumentární sledování jednoho života odnikud nikam, jak se občas těm uvěřitelnějším vztahovým filmům stává. Druhá série byla vypravěčsky ještě sebevědomější, ještě víc zdůrazňovala Azizovu lásku ke kinematografii. Od konkurence sérii odlišují také Ansariho kulturní kořeny, které jsou do Master of None výrazně promítnuté.

Ve druhé řadě potom vedle Deva dostávaly víc prostoru také další postavy, jmenovitě především Devova kamarádka Denise. A vypadá to, že právě Denise bude ústřední postavou překvapivě oznámené třetí řady. Ta nese podtitul Moments in Love a ve zveřejněném traileru Dev téměř nevystupuje. Drtivou většinu času pro sebe dostala Denise a její nová přítelkyně. Tu ztvární Naomi Ackie známá ze Star Wars: Vzestup Skywalkera nebo z The End of the F***ing World. Zatímco první dvě série psal s Ansarim především Alan Yang, tu třetí s ním celou napsala Lena Waithe, představitelka Denise. Waithe byla jako scenáristka podepsaná s Ansarim pod epizodou druhé řady o Díkůvzdání, za kterou dostali cenu Emmy. Aziz vůbec poprvé ve třetí řadě všechny epizody režíroval sám, bez pomoci dalších režisérů.

Třetí řada má dohromady pět epizod a Netflix ji celou naráz zveřejní 23. května. Můžeme spekulovat o tom, zda Ansariho větší stažení za kameru byl pragmatický krok, kdy se herec snaží v posledních letech spíše stranit veřejné prezentace, po tom, co se v roce 2017 rozhořela debata o tom, zda se herec při jednom rande nedopustil sexuální obtěžování. Pro diváky bude samozřejmě nejzajímavější to, jak bude upozadění Ansariho postavy fungovat z tvůrčího hlediska.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu