Pam & Tommy: Lily James je v roli Pamely Anderson k nerozeznání

Pam & Tommy: Lily James je v roli Pamely Anderson k nerozeznání | Fandíme seriálům
Hulu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Svou seriálovou podobu ukázal i Sebastian Stan a k nepoznání je také Seth Rogen.

Chystaný seriál pro službu Hulu, nazvaný jednoduše Pam & Tommy, představí bouřlivý vztah herečky Pamely Anderson a bubeníka Tommyho Lee. Teď byly zveřejněné první oficiální fotky. Můžete si je prohlédnout dole v galerii a musí se nechat, že zvlášť podobu Anderson se podařilo vystihnout až neuvěřitelně. Na fotografii s černým pozadím, jako by jí Lily James z oka vypadla. Jasně, u fotky ovlivníte dokonale úhel i nasvícení a v pohybu a s jiným hlasem už iluze tak dokonalá nebude, ale pořád je třeba smeknout.

Sebastian Stan možná není dokonalou kopií Tommyho Lee, ale jeho podstatu zkušený herec jistě vystihnout dokáže. Rozhodně nepůsobí v roli nikterak rušivě a podoba tu je. A pak jsou tu ještě první fotky Setha Rogena, který je bez vousů a brýlí úplně jiný člověk. Rogen ztvárnil Randa Gauthiera, elektrikáře, který páru ukradl jeho soukromou erotickou nahrávku a zveřejnil ji.

Pam & Tommy je osmidílná minisérie, jež pojednává o bouřlivém vztahu divokého páru, který se vzal teprve po 96 hodinách od seznámení. V centru pozornosti bude krádež domácího erotického videa, jež zmiňovaný elektrikář prodal distribuční firmě Internet Entertainment Group. S tou se manželé soudili a nakonec uzavřeli tichou dohodu, po které bylo video opět zpřístupněno veřejnosti. Zájem byl obrovský. Sérii napsali Rob Siegel a DV DeVincetis. Dále hrají Taylor Schilling, Andrew Dice Clay nebo Nick Offerman. Režíruje Craig Gillespie (Já, Tonya, Cruella).

Podklady a foto: Hulu

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu