The Imperfects: Netflix chystá novou sci-fi sérii plnou mutantů

The Imperfects: Netflix chystá novou sci-fi sérii plnou mutantů | Fandíme seriálům
Netflix
Hrátky s geny dají mladým lidem super schopnosti, ale také monstrózní podstatu.

Nová sci-fi série The Imperfects (Nedokonalí) pojednává o skupině dvacátníků, které experimentální genová terapie promění v monstra. Mladí lidé spojí síly a rozhodnou se najít vědce, který je za jejich stav zodpovědný a donutit jej, aby je opět proměnil zpátky v normální lidi.

Morgan Taylor Campbell (Zoey’s Extraordinary Playlist) hraje Tildu Weber. Zpěvačka punkové kapely si říká Banshee a po genetickém experimentu má nadlidský sluch a hlas s ničivou silou. Rhianna Jagpal (Všem klukům, které jsem milovala) hraje Abbi Singh, ambiciózní genetičku, která začne vyzařovat silné feromony, díky kterým může ovládat všechny kolem sebe. Říká se jí Succubus. Iñaki Godoy (Kdo zabil Saru?) hraje Juana Ruize, začínajícího komiksového výtvarníka, který po proměně v Chupacabru začne své zvláštní fantazie prožívat na vlastní kůži.

Rhys Nicholson (RuPaul’s Drag Race Downunder) hraje doktora Alexe Sarkova. Ten vyrůstal jako zázračné dítě a nedovolí, aby kdokoliv překazil jeho plány na přepsání lidského genomu a posunutí lidstva do další fáze evoluce. Italia Ricci (Prezidet v pořadí, Chasing Life) hraje doktorku Sydney Burke, bývalou Sarkovovu spolupracovnici, která se snaží napravit svoje profesionální a etické chyby. Proto Abbi, Juanovi a Tildě pomáhá Sarkova najít.

Kyra Zagorsky (The 100) hraje Isabelu Finch. Ta je posedlá pomstou a mohla by být pro Abbi, Juana a Tildu jejich nejnebezpečnějším oponentem. Má své vlastní důvody pro to, aby našla Sarkova a pokud se k němu dostane jako první, ústřední trojka už nikdy nebude mít možnost zvrátit svou děsivou proměnu. A Celina Martin (Other Kingdom) hraje Hannah Moore. Ta byla také součástí experimentu a nemůže se rozhodnout, zda se přiklonit k Isabele anebo k ústřední trojce.

Seriál napsali Dennis Heaton a Shelley Eriksen, kteří společně připravili pro Netflix už seriál Řád. Novinka bude mít deset epizod.

Foto je ilustrační: Dennis Heaton při natáčení seriálu Řád (Netflix)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu