Green Lantern našel druhého hlavního hrdinu

Green Lantern našel druhého hlavního hrdinu | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit další 1 obrázek
Superhrdinský tým od DC komiksu nabírá své tváře - Spielbergův objev obsadil roli Green Lanterna ze 40. let minulého století.

Začátkem května jsme se dozvěděli, že v chystaném seriálu Green Lantern se setkáme hned s několika vesmírnými strážci pořádku, kteří využívají moci kouzelných prstenů. Finn Wittrock byl obszený jako Guy Gardner, Lantern z roku 1984, který je popisovaný jako „hora svalů a ztělesnění hyper patriotismu“. Zřejmě půjde o komediální zpracování macho stereotypu.

Za druhým Lanternem se podíváme hlouběji do minulosti. Jmenuje se Alan Scott a potkáme jej v roce 1941. V komiksech to byl vůbec první Green Lanern. Alan je agent FBI, který je potají gay. Do role si produkce vyhlédla Jeremyho Irvinea, anglického třicátníka, jehož před deseti lety objevil pro svůj snímek Válečný kůň Steven Spielberg. Od té doby byl Jeremy k vidění například v Mamma Mia! Here We Go Again nebo ve špionážním seriálu Treadstone.

Třetí hlavní postavou bude poloviční mimozemšťanka Bree Jarta a ústřední hrdiny by měli doplňovat další známí i dosud nevidění Green Lanterni, členové intergalaktického „policejního“ sboru, kteří prostřednictvím speciálních prstenů získávají nadlidskou moc (síla, odolnost, létání…) a schopnost z prstenu vyvolávat jakékoliv konstrukty (například různé zbraně), které si dovedou představit.

Seriál pro HBO Max připravují Marc Guggenheim, Seth Grahame-Smith a Greg Berlanti, šéf seriálové tvorby ze světa Arrowverse. Green Lantern má být zdaleka nejdražším seriálem, jaký kdy připravil. V první sérii se máme těšit na 10 epizod.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku Green Lantern z roku 2011 (Warner Bros.)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu