Tenkrát poprvé: Zábavná komedie o dospívání představuje 2. řadu

Tenkrát poprvé: Zábavná komedie o dospívání představuje 2. řadu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 4 obrázky
Pusťte si první upoutávku dalších dobrodružství roztržité Devi, na kterou tentokrát čeká randění se dvěma kluky naráz.

Netflix loni nabídl skvělou (jemně nahořklou) komedii o dospívání Tenkrát poprvé (Never Have I Ever). Hlavní hrdinka Devi Vishwakumar v úvodu ztratí svého otce. Psychický šok způsobí, že jí několik měsíců nefungují nohy a je upoutaná na vozíček. Když se opět dokáže postavit, chce zapracovat na tom, aby na střední škole daleko lépe zapadla do kolektivu. Přicházejí tak klasické potíže s bojem o popularitu, s randěním, kamarádské spory, porovnávání s „dokonalou“ sestřenicí a běžné pubertální spory s mámou. K tomu Devi neustále zápasí se steskem a pocitem viny po smrti táty a dospívání má výrazně ztížené, protože je rozpolcená mezi přísnou tradiční indickou kulturou svojí matky a liberálním prostředím běžné americké střední školy.

Série byla chytře napsaná a skvěle zahraná, kdy scenáristický tým vedle populární komička Mindy Kaling (částečně vyšla při psaní z osobních zkušeností) a hereckému obsazení vévodila výtečná Maitreyi Ramakrishnan v hlavní roli. Ve druhé řadě bude Devi vybírat mezi dvěma potenciálními vztahy mezi hezounem Paxtonem a intelektuálem Benem. Její randění se nijak nelíbí její mámě, ale zároveň to vypadá, že i na ni by mohla v životě čekat nová romnce.

V traileru druhá řada působí podobně zábavně, jako ta první a všech 10 epizod uvidíme 15. července. V dalších rolích se vracejí Poorna Jagannathan, Richa Moorjani, Ramona Young, Lee Rodriguez, Darren Barnet, Jaren Lewison a John McEnroe. Nově byli do druhé série obsazeni Tyler Alvarez, Utkarsh Ambudkar, P. J. Byrne, Megan Suri a Common.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu