The Continental: Ze seriálu je třídílná minisérie s filmovým rozpočtem

The Continental: Ze seriálu je třídílná minisérie s filmovým rozpočtem | Fandíme seriálům
Lionsgate
Známe režiséra, který se ujme velké části nového příběhu ze světa Johna Wicka.

O seriálu The Continental se mluví už od roku 2017. Teď se ukázalo, že nakonec nepůjde o klasický seriál, ale o limitovanou sérii, kterou můžeme připodobnit třeba k britskému Sherlockovi. Namísto řady kratších epizod totiž vzniknou pouze tři, které budou mít každá filmovou délku, konkrétně zhruba 90 minut. Jde o velký projekt, kdy každý snímek bude mít až dvacetimilionový rozpočet. První John Wick s Keanu Reevesem měl mimochodem rozpočet 30 milionů a měl výrazné obsazení v čele s Reevesem. Minisérie může potenciálně nabrat levnější herce, navíc jednotlivé epizody mezi sebou budou sdílet část nákladů. Diváci by tak mohli po stránce měřítka dostat zážitek na úrovni prvního filmu.

Nově se také dozvídáme, že první a třetí díl série natočí režisér Albert Hughes. Ten do širšího povědomí vešel, když spolu s bratrem natočil krvavou detektivku Z pekla, s Johnnym Deppem v hlavní roli. Následovala postapokalyptická Kniha přežití s Denzelem Washingtonem a už sám Albert natočil pilot westernového seriálu The Good Lord Bird a celovečerák Alfa, v němž jsme sledovali prehistorického kluka, co se spřátelil s vlkem.

The Continental je prequel série John Wick a je zasazený do New Yorku 70. let minulého století. Na pozadí mafiánské aktivity spojené s velkou popelářskou stávkou budeme sledovat příběh mladého Winstona, jehož v pozdějších filmech hraje Ian McShane. Tenkrát před lety to byl začínající zabiják a hoteliér, který společně s dalšími lidmi vybudoval útočiště pro kriminální, ve filmech o Johnu Wickovi známé jako hotel Continental.

Jako výkonní producenti se na sérii podílejí původní režiséři a scenárista Chad Stahelski, David Leitch a Derek Kolstad. Jedná se o tom, že dalším producentem by mohl být i sám Keanu Reeves, představitel Johna Wicka. Minisérie vzniká pro americkou stanici Starz, ale na sto procent můžeme počítat s tím, že takhle velká značka nebude mít problém s mezinárodní distribucí.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu