What If…?: První reakce k animovanému Marvel seriálu jsou tady

What If…?: První reakce k animovanému Marvel seriálu jsou tady | Fandíme seriálům
Marvel Studios
Zobrazit dalších 9 obrázků
Přestože mají alternativní verze filmových příběhů své mouchy, zdá se, že by nás mohl čekat povedený příspěvek do světa MCU.

Příští týden, konkrétně 11. srpna, se na streamovací službu Disney+ dostane první epizoda seriálu What If…?, který figuruje jako první animovaný projekt v rámci propojeného filmového a seriálového vesmíru od Marvelu. Skupina kritiků dostala s předstihem možnost zhlédnout první tři díly a na svých sociálních sítích se podělila o první reakce.

Jak bývá u předběžných hodnocení zvykem, je třeba je brát s lehkou rezervou. Jedná se pouze o krátké, několikařádkové souhrny, které rozhodně nelze pokládat za plnohodnotné recenze. Dále také obecně platí, že se na povrch dostanou spíše pozitivní aspekty. V případě What If…? se však docela překvapivě našla i řada konkrétních výtek.

Marvel bude v budoucnu vytvářet více animovaných seriálů
 

Začněme právě s negativy. Rozsáhlejší kritika míří k dabérským výkonům. Přestože je příjemné za mikrofonem slyšet mnohé z reálných představitelů ústředních rolí, ne všichni herci jsou zkušenými dabéry – a je to podle všeho skutečně znát. Celková kvalita dabingu je tak údajně jednou ze slabších stránek seriálu.

Věc, na které se kritici zdánlivě nemohou shodnout  je animace. Té je na jednu stranu přičítáno, že na oko vypadá stylově (vlastní názor si můžete ostatně udělat na základě trailerů), podle některých má však místy své slabé chvilky, přestože u akčních scén údajně svou reputaci plně napravuje. Někteří novináři naopak animaci vyzdvihují s tím, že je jako vytržená z komiksů, a nešetří chválou. Očividně se tedy částečně jedná také o věc vkusu.

Obecně však převažují právě pozitivní reakce. Novináři se shodují, že je What If…? velice zábavným přírůstkem do MCU, který do vesmíru přináší pořádnou dávku ztřeštěnosti a podivnosti. Premisa alternativních verzí dobře známých příběhů funguje a nabízí přesně to, co by divák čekal.

Jednotlivé příběhy nejsou chudé na nečekané momenty, překvapení a zvraty, díky kterým člověk až do poslední chvíle hádá, co přijde. V tomto ohledu je vyzdvihována zejména třetí epizoda. Asi nejopěvovanější je však zatím druhý díl, ve kterém uslyšíme v hlavní roli zesnulého Chadwicka Bosemana.

O tom, jakými kvalitami se What If…? může skutečně chlubit, se zjistí již za několik dní, určitá naděje na úspěch však existuje. Dodávají ji také některá prohlášení, podle kterých se seriál lepší s každou epizodou. Na závěr můžete zhlédnout nový trailer.

Zdroje: Twitter - Steven WeintraubGermain Lussier, Erik DavisTania LambJosh Wilding, Michael Lee, Jacob HallCharles VillanuevaEthan Anderton

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu