Půlnoční mše: Mistr hororů přináší po dvou lahůdkách na Netflix už 3. seriál

Půlnoční mše: Mistr hororů přináší po dvou lahůdkách na Netflix už 3. seriál | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Pusťte si trailer pro novou mysteriózní sérii z odříznuté vesničky, kterou záhadně zachvátí náboženské vzplanutí.

Mike Flanagan je mistrem hororového žánru. Natočil Oculus, Ouija: Zrození zla, Hush, Geraldovu hru nebo Doktora Spánka. Jakkoliv se ale film od filmu zlepšuje, jeho nejlepšími počiny jsou dvě velkolepé hororové série pro NetflixZáhadné sídlo Bly a Dům na kopci. Teď pro Netflix připravil už třetí sérii, nazvanou Půlnoční mše (Midnight Mass).

Podle řady fanoušků bylo Záhadné sídlo Bly o něco slabší než Dům na kopci a kdo ví, třeba to bylo dané tím, že v tom případě Flanagan nerežíroval všechny epizody. To tentokrát neplatí, opět se ujal všech sedmi. Obsazení bohatě osadil starými známými ze svých předchozích projektů.

Z Domu na kopci jsou tu Kate Siegel, Annabeth Gish, Robert Longstreet, Samantha Sloyan a Henry Thomas. Ze Záhadného sídla Bly Rahul Kohli a Alex Essoe. Annarah Cymon a Igby Rigney pracovali na předchozích či chystaných Mikových projektech obsazení doplňují Zach Gilford, Hamish Linklater, Crystal Balint, Matt Biedel, Rahul Abburi a Kristin Lehman.

Příběh se odehrává v malé uzavřené ostrovní komunitě. Ta byla už tak rozpolcená, ale to se jen zhorší, když se domů vrací zneuznaný mladý muž Riley (Zach Gilford). Souběžně s ním přijíždí také charismatický a tajemný kněz, otec Paul (Hamish Linklater). Souběžně s příchodem obou mužů se na ostrově začínají dít zdánlivé zázraky a komunitu zachvátí nové náboženské vzplanutí. Zázraky však mají svoji cenu…

Netflix sérii uvede 24. září a natáčela se závěrem loňského roku, během nejtvrdších covidových opatření. Flanaghan „Mši“ označuje za svůj dosud nejoblíbenější a nejosobnější projekt. A to kvůli tomu, že jako malý kluk sloužil jako ministrant a před třemi lety přestal pít alkohol. Tématy budou víra, její absence i temnota v nás, která dokáže být horší než nejstrašidelnější běsy.

První zveřejněný teaser trailer představuje především atmosféru ostrovního městečka, kdy Půlnoční mše dává vzpomenout na Slunovrat, Rituál, Apostle a především pak na loňskou sérii Třetí den.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu