Wednesday: Nová verze Addamsovy rodiny od Tima Burtona odhalila kompletní obsazení

Wednesday: Nová verze Addamsovy rodiny od Tima Burtona odhalila kompletní obsazení | Fandíme seriálům
Paramount Pictures
Seznamte se s dalšími Addamsovými, s žáky školy pro studenty s nadpřirozenými schopnostmi a obyvateli nedalekého městečka.

Loni na podzim jsme se dozvěděli, že režisér Tim Burton jako svůj další projekt zvolil látku, která je už na první pohled esteticky hodně blízká jeho naturelu – připraví novou verzi populární Addamsovy rodiny. Jeho verze se primárně zaměří na mladou Wednesday a její život na internátní škole. Už dříve bylo oznámeno, že hlavní hrdinku ztvární Jenna Ortega, teď známe už kompletní obsazení.

Luis Guzmán vystupuje jako Gomez, Catherine Zeta-Jones jako Morticia. Do rolí byli obsazeni Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday, Percy Hynes White, Thora Birch, Riki Lindhome a Jamie McShane.

V chystaném seriálu Wednesday nastoupí na akademii Nevermore, prestižní internátní školu určenou pro žáky s předpoklady pro nadpřirozené schopnosti. Na škole se Wednesday pokouší zkrotit svoje telepatické schopnosti, zvládnout komplikované vztahy s ostatními studenty a vyřešit monstrózní sérii vražd, jež sužuje nedaleké městečko Jericho a rozklíčovat nadpřirozené tajemství, do něhož se před 25 lety zapletli její rodiče.

Thora Birch (Živí mrtví) byla obsazena jako Tamara Novak, vychovatelka na koleji a jediná zaměstnankyně Nevermore, jež nemá nadpřirozené schopnosti. Riki Lindhome hraje doktorku Valerii Kinbott, terapeutku z Jericha, která se o Wednesday začne blíže zajímat, když se stane její pacientkou. Jamie McShane (Bloodline) hraje Donovana Galpina, šerifa Jericha, který se touží pomstít Gomezovi Addamsovi. Hunter Doohan (Your Honor) hraje jeho syna, Tylera Galpina, z něhož se nečekaně stane Wednesdayin kamarád. Georgie Farmer hraje Ajaxe Petropoluse, gorgona, jenž se bojí komukoliv podívat do očí. Moosa Mostafa hraje Eugena Otingera, výstředního prezidenta nevermorského klubu včelařů. Emma Myers hraje Enid Sinclair Wednesdayinu vlkodlačí spolubydlící. Naomi J. Ogawa hraje Yoko Tanaku, gotickou upírku. Joy Sunday hraje Biancu Bacrlay, sirénu se silnými přesvědčovacími schopnostmi. A Percy Hynes White hraje Xaviera Thorpa, nadaného umělce se slavným otcem s telepatickými schopnostmi.

Tim Burton režíruje, hlavními scenáristy jsou Alfred Ghough a Miles Millar. Seriál vzniká pro Netflix.

Foto je ilustrační - filmová Addamsova rodina

Zdroj: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu