Netflix zachránil oblíbený seriál Manifest

Netflix zachránil oblíbený seriál Manifest | Fandíme seriálům
NBC
Záhada letu 828 nakonec přeci jen bude vyřešena, navzdory nedávnému zrušení seriálu.

Seriál Manifest od stanice NBC získal hromadu fanoušků svým zajímavým konceptem. Cestovní letadlo plné pasažérů znenadání zmizí, a i když se vrak nikdy nenašel, po čase jsou všichni považováni za mrtvé. Po pěti letech letadlo z ničeho nic přistane, aniž by pro jeho osádku uplynul byť jen jeden jediný den. Jednotliví pasažéři se snaží zapojit zpátky do světa, který už s nimi nepočítal, začnou vidět vize budoucnosti a někteří by opravdu rádi věděli, co se to vlastně sakra děje.

Stanice NBC seriál vysílala v letech 2018-2021, kdy byl seriál náhle po třech řadách zrušen. Zničení fanoušci volali po dokončení seriálu a tohle byl jeden z těch vzácných případů, kdy se to skutečně povedlo. Po tom, co se stanice NBC rozhodla neobjednat další epizody, se produkce snažila seriál udat u konkurence. Jednání byla nejprve bezvýsledná, nicméně když byl Manifest uvedený ve Spojených státech do nabídky Netflixu, zaznamenala tam série výbornou sledovanost. O seriál tak najednou byl mezi distributory velký zájem, avšak Netflix si nenechal ujít svou dobře rozehranou partii a domluvil se s produkcí, že další pokračování seriálu uvede exkluzivně právě on.

Konkrétně bylo domluveno, že bude natočena 4. řada, jež seriál definitivně zakončí. Původně měl autor Jeff Rake v plánu plných šest sérií, avšak fanoušci mohou být rádi, že i ve zkrácené době dostanou tvůrci možnost děj uzavřít, namísto toho, aby vše skončilo cliffhangerem, ze závěru 3. řady. Závěrečná série navíc bude mít rovnou 20 epizod, zatímco ty předchozí jich měly většinou 13. Tvůrci tak dostanou příležitost se přeci jen trochu rozmáchnout. Netflix 20 epizod uvede ve dvou částech, s časovým rozestupem. Rake se vrací jako showrunner, jedná se o návratu většiny hereckého obsazení.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu