Jak jsem poznala vašeho otce: Natáčení sotva začalo a už se přeobsazuje

Jak jsem poznala vašeho otce: Natáčení sotva začalo a už se přeobsazuje | Fandíme seriálům
Hulu
Milostný objekt hlavní hrdinky musel být nahrazený.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se obsazení chystaného komediálního seriálu How I Met Your Father (Jak jsem poznala vašeho otce) poprvé sešlo v ateliérech, se scénáři v ruce. Nevíme, kolik toho od té doby bylo nebo nebylo natočeno, nicméně Brandon Michael Hall, jenž ještě před pár dny pózoval s ostatními herci na společných momentkách, už stačil obsazení opustit. Důvodem je termínový konflikt, jenž herci vznikl v kalendáři poté, co byl časový harmonogram natáčení How I Met Your Father posunutý.

Halla nahradil obratem Daniel Augustin (David Makes Man, Cake: The Series). Ten si tedy zahraje Iana, pohledného, zábavného, inteligentního mladého muže, s nímž se Sophie seznámila na Tinderu a teď se s ním má poprvé setkat tváří v tvář.  

Pro streamovací službu Hulu novinku připravují Isaac Aptaker a Elizabeth Berger. Nevíme, zda nový seriál bude s tím původním jakkoliv provázaný, avšak je označovaný jako „spin-off“, což by nějakou spřízněnost naznačovalo. Hulu si objednalo rovnou celou sérii, která bude pojednávat o tom, jak se Sophie a její přátelé snaží v roce 2021 porozumět sami sobě a najít lásku v době neomezených možností seznamovacích aplikací. V hlavních rolích Hillary Duff, Francia Raisa, Chris Lowell, Suraj Sharma, Tien Tran, Tom Ainsley a Daniel Augustin.

Foto: Hulu

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu