Wednesday: Nový seriál o Addamsově rodině rozšiřuje obsazení

Wednesday: Nový seriál o Addamsově rodině rozšiřuje obsazení | Fandíme seriálům
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Tim Burton si vybral představitelku ostré školní ředitelky, kam bude docházet mladá Wednesday.

Slovutný režisér Tim Burton chystá seriálovou variaci na Addamsovu rodinu. V té se zaměří na mladou Wednesday, jež aktuálně nastupuje na internátní školu pro lidi s nadpřirozenými schopnostmi. Prokousat se dospíváním není hračka ani za normální situace. Wednesday to však bude mít ještě stížené kvůli ředitelce, která akademii Nevermore vede. Larissa Weems totiž má nevyřízené účty se svojí bývalou školní spolužačkou, Morticií Addams. Tu v seriálu ztvárňuje Catherine Zeta-Jones, Wednesday hraje Jenna Ortega

Do role ředitelky byla čerstvě obsazena Gwendoline Christie. Gwendoline je skvělou herečkou, navíc je dobře známá pro svou impozantní výšku. V roli ředitelky tak může působit správně dominantním dojmem. Její nejznámější rolí je rytířka Brienne ze Hry o trůny, znát ji můžete také z Hvězdných válek nebo detektivního seriálu Na jezeře.

V chystaném seriálu Wednesday nastoupí na akademii Nevermore, prestižní internátní školu určenou pro žáky s předpoklady pro nadpřirozené schopnosti. Na škole se Wednesday pokouší zkrotit svoje telepatické schopnosti, zvládnout komplikované vztahy s ostatními studenty a vyřešit monstrózní sérii vražd, jež sužuje nedaleké městečko Jericho a rozklíčovat nadpřirozené tajemství, do něhož se před 25 lety zapletli její rodiče.

Režíruje Tim Burton, hlavními scenáristy jsou Alfred Ghough a Miles Millar. V hlavních rolích Jenna Ortega, Catherine Zeta-Jones, Luis Guzmán, Thora Birch nebo Gwendoline Christie. Seriál vzniká pro Netflix.

Titulní foto je ilustrační, z filmu Addamsova rodina

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu