Fargo: 5. série se zatím nechystá, tvůrce má plno práce s Vetřelcem

Fargo: 5. série se zatím nechystá, tvůrce má plno práce s Vetřelcem | Fandíme seriálům
FX
Zobrazit dalších 16 obrázků
Pátá série kriminálního seriálu Fargo zatím není smetena ze stolu, tvůrce má ale povinnosti jinde. S legendárním Ridlem Scottem chystá seriálového Vetřelce. 

Čtvrtá série kriminálního a černohumorného seriálu Fargo si odbyla premiéru před rokem v září na stanici FX Networks, série páté se zatím jen tak nedočkáme. Tvůrce seriálu Noah Hawley se nyní plně věnuje přípravám televizního Vetřelce ve spolupráci s legendárním režisérem a otcem vetřelčí filmové série Ridleym Scottem (Gladiátor, Království nebeské). O možné páté sérii Farga a další spolupráci s tvůrcem Noahem Hawleym promluvil pro server Deadline ředitel stanice FX, John Landgraf.

Vetřelec: Chystá se nový seriál s účastí Ridleyho Scotta
 

„Jsem optimista a myslím, že Noah [Hawley] bude chtít udělat další sérii. Je to ale jen na něm. Zatím se věnuje tvorbě Vetřelce, naše konverzace ohledně Farga ovšem pokračují. Noah se staví pozitivně k přípravě páté řady, to mi přidává na optimismu.“ Deadline se ve svém článku vrací ještě do května letošního roku, kdy se k případné páté sérii Farga vyjádřil sám Hawley. Další řadu sice ještě nemá pořádně vymyšlenou, ale zhruba ví, kam by chtěl, aby se seriál po příběhové stránce ubíral. Problémem jsou podle něj hlavně události, které se v posledních letech odehrály v Minnesotě. Ty výrazně komplikují psaní seriálu založeného na násilí a zločincích. „Nemyslím, že někdo bude o Minnesotě psát stejným způsobem jako dosud, po tamních událostech posledních let.“

Hawley tak zřejmě naráží na incident z minnesotského města Minneapolis, kde byl v květnu loňskéh roku během zatýkání policistou udušen afroameričan George Floyd. V celých spojených státech se vzedmula nová vlna protestů hnutí Black Lives Matter. „Podle mě musíme zobrazit svět takový, jaký je, a v takovém světě odvyprávět naše příběhy. Zatím nemám vymyšlený žádný příběh, ale tímto směrem bych se rád vydal.

Seriál Fargo se těší velké popularitě již od první série. Původní kultovní krimi film natočilo bratrské duo Joel a Ethan Coenovi v roce 1996. Film byl oceněn dvěma cenami Americké filmové akademie, seriál dosud stihl získat celkem šest ocenění Emmy.

Foto: FX

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu