Sex, láska a goop: Gwyneth Paltrow vás naučí milovat erotiku

Sex, láska a goop: Gwyneth Paltrow vás naučí milovat erotiku | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Nová dokumentární série od Netflixu kombinuje wellness impérium slavné herečky a potíže lidské sexuality.

Gwyneth Paltrow bývala chválenou herečkou. V současnosti je daleko spíš úspěšnou podnikatelkou, která prodává všemožné wellness produkty své značky goop. V médiích i mezi odborníky (lékaři, ochrana spotřebitele…) byla řada produktů zpochybňována. V lepším případě si kupujete něco běžného za přemrštěnou cenu, v horším případě daný produkt vlastně vůbec nic nedělá a bohužel se objevily i případy, kdy Paltrow podporovala produkty škodlivé, pomáhala šířit bludy apod. Přesto Netflix navázal s herečkou spolupráci a uvedl její „dokumentární“ sérii Goop Lab s Gwyneth Paltrow, kde si herečka mohla nerušeně dělat svoje PR. Série se tváří jako něco, co vás zasvětí do tajů dosažení spokojenějšího života, ale už při laickém pohledu je patrné, že celá řada tvrzení je v sérii přinejmenším diskutabilní…

No a teď se Gwyneth a její značka goop na Netflix vrací. Nová série se jmenuje Sex, láska a goop (Sex, Love & Goop). Ta se zaměřuje na šest párů, kterým v šesti epizodách dopomůže k hlubší intimitě a intenzivnějším sexuálním prožitkům. Páry se naučí být otevřené novým věcem, naslouchat, být intimnější a hledají spolu hlubší spojení. Zkoumají svoji sexualitu a směřují spolu s intenzivnějšímu sexuálnímu prožitku a spokojenosti.

Téma je jistě záslužné. Je jednoznačné, že řada lidí o sexu (sexu v partnerství) málo komunikuje a tím pádem vznikají nejrůznější potíže, které se přenášejí do dalších oblastí života. A je dobře, když běžní lidé uvidí na Netflixu mainstreamovou show, která se je pokusí přesvědčit o tom, že je zcela v pořádku o svých pocitech a potřebách hovořit a hledat nové cesty. Zároveň je tu ale stigma, které na celý pořad vrhá účast Paltrow a její pofidérní značky goop. Je tedy docela dobře možné, že celá show bude nakonec jen snůškou blábolů.

Jasno budeme mít 21. října, kdy novinka startuje.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu