Pán tygrů 2: Netflix přinese další porci neuvěřitelného

Pán tygrů 2: Netflix přinese další porci neuvěřitelného | Fandíme seriálům
Netflix
Streamovací služba chystá pro svoje diváky hned celou řadu skutečných příběhů, kterým neuvěříte.

Komentátoři se neshodnou na tom, zda Pán tygrů (Tiger King) na Netflixu vzbudil obrovský poprask jen proto, že na začátku pandemie lidi seděli doma, anebo by dokumentární série uspěla i jindy. Podstatné je, že se z dokumentární podívané stal skutečně fenomén, kdy lidé žasli nad příběhem jedné soukromé americké zoo a osudy bizarních figurek, které se kolem ní motaly.

Filmařům je někdy vyčítáno, že podlehli senzacechtivosti a namísto kritické, či alespoň věcně popisné sondy víc a víc sklouzávali k výběru těch nejpikantnějších momentů z života Joeyho Exotica a lidí na něj napojených. Poněkud stranou skončily problematiky týrání zvířat, bezpečnosti, zničených lidských osudů či slabé legislativy, která tenhle cirkus umožnila. Série ještě zveličila kult osobnosti Joa Exotica (zřejmě nebezpečného kriminálníka). Jako diváci se stáváme součástí problému, když si události užíváme jako zábavný bizárek, který si jaksi odtrháváme od skutečnosti.

Přesto se objevila celá řada dalších dokumentů, které se zkusily svézt na úspěchu původního projektu a teď Netflix oficiálně potvrdil také druhou řadu Pána tygrů, kterou připravili původní tvůrci. Série bychom se měli dočkat ještě letos a krátké promo video odhalilo první záběry. Upoutávka láká také na několik dalších dokusérií o skutečných kriminálních případech.

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman – v lednu 2022 Netflix nabídne sérii o jednom z nejdrzejších podvodníků historie a překvapivých souvislostech, jež se s případem pojí v současnosti.

The Tinder Swindler – v únoru dorazí dokumentární snímek o podvodníkovi, jenž vystupoval na Tinderu jako miliardář a několik žen se rozhodlo jeho řádění zarazit.

Trust No One: The Hunt for the Crypto King – později v roce 2022 bude k vidění dokument o skupině investorů, kteří zkoumají podezřelou smrt kryptoměnového multimilionáře Gerryho Cottena. Ten měl investory okrást o čtvrt miliardy dolarů.

Bad Vegan – Poslední dokument bude uvedený také v roce 2022. Slavná veganská restauratérka se v něm nechá napálit podvodníkem, který jí slibuje nesmrtelnost pro jejího psa a rozmach restauračního impéria, pokud bude bez otázek plnit všechna jeho bizarní přání.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu