Živí mrtví: Nový trailer odhalil, kdy se série vrátí

Živí mrtví: Nový trailer odhalil, kdy se série vrátí | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit další 1 obrázek
Seznamte se s guvernérkou Commonwealthu, další skupiny, s níž mají hrdinové postapokalyptického světa ve finální řadě potíže.

Oblíbená zombie série Živí mrtví (The Walking Dead) aktuálně vysílá svou závěrečnou, rozšířenou sezonu. Ta bude mít celkem 24 epizod, oproti klasickým 16. Jsme krátce za odvysíláním osmé epizody, po níž následuje předem plánovaná pauza. Jak odhaluje nově zveřejněný trailer, pauza bude trvat až do příštího roku, kdy se seriál vrátí na obrazovky 20. února.

V prvních osmi epizodách 11. řady se hrdinové potýkali především s komunitou známou jako Reapers, náboženskými fanatiky, kteří se díky svým schopnostem a zápalu ukázali být extrémně nebezpečnými soupeři, navzdory svému nižšímu počtu. V závěru odvysílaných osmi epizod došlo ve skupině k převratu, kdy byl vůdce skupiny Pope svržený Leah, jež si v minulosti vybudovala blízké pouto s Darylem. Uvidíme, jakou hrozbu bude ještě skupina po velké změně představovat.

První teaser trailer pro dalších 8 epizod ukazuje, že se fanoušci daleko víc budou setkávat s Commonwealthem, další velkou komunitou, která usiluje o to, aby určovala řád věcí v postapokalyptickém světě. Poprvé potkáme také guvernérku Pamelu Milton, již představuje Laila Robins. (Homeland, Sopránovi).

Podklady a foto: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu