Shrinking: Nový komediální seriál chystají tvůrci Teda Lassa

Shrinking: Nový komediální seriál chystají tvůrci Teda Lassa | Fandíme seriálům
Warner Bros. Television
Zobrazit další 4 obrázky
Apple TV+ těží ze spolupráce s tvůrci hitovky Ted Lasso. Ti nyní chystají nový komediální seriál, kde si hlavní roli zahraje Jason Segel, hvězda sitkomu Jak jsem poznal vaši matku. 

Apple TV+ dalo 13. října zelenou novému komediálnímu seriálu s názvem Shrinking, který připraví tvůrčí trio Bill Lawrence, Brett Goldstein a Jason Segel. Lawrence a Goldstein společně již pracují na oceňovaném komediálním hitu Ted Lasso, který má za sebou již kompletní druhou sérii. Jason Segel, známý především pro svou roli Marhalla Eriksena v sitkomu Jak jsem poznal vaši matku, se bude na projektu podílet jednak jako jeden ze scenáristů, ale ztvární i hlavní roli.

Emmy 2021: Nejlepšími seriály roku jsou Koruna a Dámský gambit
 

Příběh, který Lawrence, Goldstein a Segel společně píší, bude sledovat truchlícího psychologa (Segel), který začne porušovat pravidla a rozhodne se začít říkat svým klientům přesně to, co si myslí. Ignorováním svého profesního tréninku a etického kodexu začne výrazně měnit životy svých klientů…včetně toho svého.

Už z neoficiální synopse lze vyčíst, že základní premisa seriálu se velmi podobá komedii Ted Lasso od Lawrence a Goldsteina. Opět bude hlavní hrdina svým specifickým přístupem k lidem výrazně měnit životy a náladu ve svém okolí. Název Shrinking je tak odvozen od anglického slova shrink, které se mimo jiné překládá jako cvokař. Seriál bude produkovat společnost Warner Bros. Television společně s produkční společností Billa Lawrence Doozer Productions. Vedle psaní scénáře bude tvůrčí trojice zastávat i pozice výkonných producentů. Pro Lawrence se jedná již o třetí projekt, který pro Apple TV+ vytvoří. Vedle Teda Lasso ještě připravuje kriminální seriál Bad Monkey s Vincem Vaughnem. Jasona Segela se na jablečném streamu dočkáme ještě v chystaném filmu Nebe je všude podle stejnojmenného románu.

O dalším obsazení zatím nic nevíme, můžeme si ale tipnout, že si Brett Goldstein vedle svých tvůrčích povinností opět střihne i jednu z rolí. V Ted Lasso ztvárňuje populárního cynického fotbalistu Roye Kenta. Seriál se nyní nachází ve stádiu příprav, neznáme zatím ani datum premiéry.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu