Seriálový Pán prstenů přestěhoval své natáčení přes půl světa

Seriálový Pán prstenů přestěhoval své natáčení přes půl světa | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Středozemě poprvé nebude natáčena na Novém Zélandu. Štáb našel nový domov.

V srpnu jsme vás informovali, že druhá řada seriálového Pána prstenů bude vůbec prvním případem, kdy se nějaký příběh ze Středozemě bude točit někde jinde než na Novém Zélandu. Tehdy jsme věděli jen tolik, že se štáb přesune do Velké Británie. Především kvůli COVIDu – aby to herci měli ve složité době blíž k rodinám a aby mohli šéfové společnosti Amazon na natáčení snáz dohlížet.

Teď už je zřejmé, kde přesně štáb zaparkuje. Zatímco Hra o trůny, dosud nejúspěšnější fantasy seriál vůbec, se točila v severoirském Belfastu, tolkienovská série zabere ateliéry Bray nedaleko Londýna. Ateliéry byly delší dobu uzavřené, po znovuotevření se tu točil Rocketman a Netflix seriál Drákula. Pro venkovní natáčení využije produkce letiště Bovingdon, kde se točily například scény z Rychle a zběsile 6, Bohemian Rhapsody, Rogue One nebo Justice League.

Podle starších informací se druhá řada měla začít chystat už v lednu, podle té druhé to bude až ve druhém čtvrtletí příštího roku.

Showrunnery seriálu Pán prstenů jsou JD Payne a Patrick McKay, úzce s nimi spolupracuje i Bryan Cogman. Úvodní epizody točí J.A. Bayona. Do jednotlivých rolí zatím byli obsazeni Maxim Baldry, Ema Horwath, Markella Kavenagh, Morfydd Clark, Joseph Mawle a Robert Armayo. Clark hraje mladou Galadriel, Mawle záporáka, Armayo mladého hrdinu. Premiéra první řady je naplánována na 2. 9. 2022.

Foto je ilustrační - Filmový Pán prstenů

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 1

Peps | 25.11.2021 22:25
Tento seriál bude totální bullshit černý hobit wut?? Kde to jsme ještě by mohl byt na jiné muže a heandicepovaný a je to ok přesně tak jak to dnešní svět chce. Vem ve v potaz třeba nový RE herci si nejsou podobní a Weaskra malém hrál negr fuj
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu