Nový Sex ve městě v traileru rozebírá autoerotiku na veřejnosti

Nový Sex ve městě v traileru rozebírá autoerotiku na veřejnosti | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 4 obrázky
„And Just Like That…“ dorazí už za týden. Carrie a spol. se (ne)změnily.

Další trailer diváky láká na minisérii And Just Like That…, jež přímo navazuje na Sex ve městě. Nová upoutávka se snaží tvářit hodně optimisticky a pozitivně. Dámy se buď mají skvěle, anebo pokud něco malinko hapruje tak už ve svém věku mají dost zkušeností na to, aby si s výzvami poradily.

Původní Sex ve městě býval chválený za to, že opět o něco více otevřel do té doby značně upozaděné téma ženské sexuality. Novinka v tomhle trendu zřejmě hodlá pokračovat. Což může mít svůj pozitivní přínos, ale zároveň je třeba říct, že když Sarah Jessica Parker se smíchem hovoří o tom, kdy naposledy masturbovala na veřejnosti, tak to působí dost nuceně.

A taky si nejde nevšimnout toho, jak vypadá prostředí seriálu. And Just Like That… se snaží působit hrozně „opravdově“, tváří se, že hrdinky řeší skutečné problémy a vlastně jsou tak hrozně blízko svým divačkám (divákům). To celé se nicméně odehrává v luxusu, s vyloženě nestřídmým životním stylem, kdy dámy mají čas neustále vysedávat v přepychových podnicích a svoje drobné bolístky léčit v průchozím šatníku a v obložení michelinských dortíků.

Pokračování Sexu ve městě tedy je (soudě dle zatím zveřejněných upoutávek) prostě taková pohádka pro pamětnice a pamětníky. Tak jim přejme, ať jim chvilka nostalgie udělá letos v prosinci radost.

V hlavních rolích se vracejí Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon a Kristin Davis, Kim Cattrall návrat do role Samanthy odmítla. Dámy doplňují Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler. Deset nových epizod pro HBO Max připravil Michael Patrick King, uváděny budou od 9. prosince. Série slibuje vyprávět o tom, co dámy prožily od té doby, co je fanoušci naposledy potkali a jak se potýkají s životem po padesátce.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu