Sex ve městě: Samantha bude chybět, ale objeví se nová nebinární postava

Sex ve městě: Samantha bude chybět, ale objeví se nová nebinární postava | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Návrat populárního seriálu pod názvem And Just Like That… se blíží k první klapce.

Seriál Sex ve městě během svého původního vysílání na přelomu letopočtu byl vnímaný jako pokroková, vtipná záležitost, která vykreslila ženské hrdinky a jejich milostný život v úplně jiném světle, než do té doby bylo v televizi zvykem. Následovaly dva celovečerní filmy, které byly hodnocené hůře a ještě hůř. Značka ale stále má svou sílu a v době televizního rozmachu se stanice a streamovací služby chytají jakéhokoliv známějšího jména, které by mohlo mezi záplavou konkurence trochu vyčnívat, i když jen díky nostalgii.

Prakticky od uvedení druhého filmu se objevují diskuse o dalším návratu. Nejprve se hovořilo o dalším celovečeráku, později na přetřes přišla i varianta, že by se vrátil na obrazovky seriál. Přípravy ale většinou komplikovala nejednotnost ústředních hereček, které se nemohly shodnout na tom kdy, zda a za jakých podmínek se k Sexu ve městě opět vrátit. Nakonec bylo během loňských vánočních svátků oznámeno, že HBO si brousí zuby na novou limitovanou sérii, která se následně opravdu začala pod názvem And Just Like That... chystat.

Od začátku se však vědělo, že pokračování bude bez Samanthy, Kim Cattrall se k sérii vrátit nechtěla. Nedočkáme se ale pouze tří hlavních postav. Obsazení doplňuje nebinární Sara Ramirez. Ramirez má za sebou především dlouhotrvající angažmá v seriálu Chirurgové. V And Just Like That… ztvární Che Diaz, nebinární postavu, která vede podcast, jehož pravidelným hostem je Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). Postava má být hodně vtipná a stavět se za svobodu sebeurčení vlastního pohlaví.

Natáčení desetidílné limitované série začne letos v létě v New Yorku. Předpokládá se, že pokračování Sexu ve městě dorazí koncem letošního roku nebo začátkem toho příštího. Novinka vzniká pro HBO Max.

Titulní foto je ilustrační (Sex ve městě - HBO)

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 4

Martin | 23.05.2021 22:23
Nebinarni postava? To už Hollywood klesá až tak hluboko?!
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu