Vincentův svět: Neurvalé popichování Hollywoodu se může vrátit na obrazovky

Vincentův svět: Neurvalé popichování Hollywoodu se může vrátit na obrazovky | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 9 obrázků
Vincent Chase a jeho přicmrndávači se možná vrátí na televizní obrazovky, aby znovu měli legraci z hollywoodských klišé.

Komediální seriál z hollywoodského zákulisí Vincentův svět (Entourage) nepatří v českém prostředí mezi ty nejprovařenější a nejoblíbenější. Naopak ve Spojených státech se těšil relativně velké popularitě a HBO vyprodukovalo v letech 2004 a 2011 celkem osm řad. Vzhledem k tomu, že značka slibovala i po ukončení seriálu určitý potenciál, zkusili to tvůrci v roce 2015 se stejnojmenným celovečerákem, který však bůhvíjak finančně neuspěl (v kinech se nezaplatil) a co do kvalit spíše vyhořel. Ukázalo se, že není tak snadné objemnou seriálovou látku přenést na plátna kin. Taktéž se potvrdilo, že mimo severoamerický kontinent o Vincentův svět není příliš velký zájem.

Člověk by čekal, že tvůrci už nebudou chtít znovu diváky testovat, ale herec Kevin Dillon, představitel jedné z hlavních postav v seriálu i ve filmu, by Vincentův svět ještě definitivně neodepisoval. Ačkoliv si je vědom, že celovečerák se nepovedl tak, jak by se slušelo, údajně se Doug Ellin, tvůrce seriálu, rebootu úplně nebrání. Herecký ansámbl má prý též chuť znovu se vrátit mezi hollywoodskou smetánku a opět pařit, hláškovat a randit. Pakliže seriál/film neznáte, tak doplním, že v hlavních rolích se objevili vyjma Dillona i Kevin Connolly, Adrian Grenier, Jerry Ferrara a Jeremy Piven.

Zdroj: CS, Victory The Podcast

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu