Netflix chystá seriálový návrat Barbara Conana

Netflix chystá seriálový návrat Barbara Conana | Fandíme seriálům
20th Century Fox
Zobrazit dalších 12 obrázků
Slavná postava R. E. Howarda pomáhala pokládat základy žánru fantasy a nastartovat kariéru Arnolda Schwarzeneggera. Teď legendu získal Netflix.

Nekompromisní fantasy pecku Barbar Conan (Conan the Barbarian) režiséra Johna Miliuse s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli pravděpodobně všichni znáte. Malému Conanovi zabijí nepřátelští válečníci rodiče a odvedou ho do otroctví. Když vyroste, najme si ho jistý mocný pán jako zápasníka. Conan se tak naučí bojovým uměním. Nakonec svým věznitelům unikne. Jeho putování za pomstou může začít. Potkává dalšího bojovníka a blonďatou zlodějku. Oba se k němu připojí. Dozvídají se o hadím kultu, v jehož čele stojí Tursa Soudce, který má řadu shodných rysů s vrahy Conanových rodičů. Conanovi se tak naskýtá neopakovatelná příležitost zabít muže, který ho připravil o otce a matku. Kde nestačí síla, musí pomoci magie, a tak se ke společnosti přidá ještě čaroděj a vlastně i vypravěč celého příběhu.

20th Century Fox

Kultovní značka skýtá samozřejmě značný potenciál. S atraktivní látkou to tentokrát zkusí Netflix. V preprodukci je totiž hraný seriál, který na televizní obrazovky znovu přivede nezdolného hrdinu vytvořeného spisovatelem Robertem E. Howardem. V tuto chvíli se hledá scenárista a režisér, přičemž vše mají pod palcem producenti Fredrik Malmberg a Mark Wheeler. Fanouškům předlohy tak nezbývá než doufat, že tentokrát se tvůrcům zadaří a nevznikne další slátanina typu Nispelova restartu z roku 2011.

Zdroj: Deadline

Foto: 20th Century Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu