S. J. Parker vrací úder Kim Cattrall: "Žádná bitva není"

S. J. Parker vrací úder Kim Cattrall: "Žádná bitva není" | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 12 obrázků
Sarah Jessica Parker poprvé promluvila o konfliktu s Kim Cattrall.

Zahraniční média již několik dní intenzivně řeší útok Kim Cattrall na její kolegyni ze Sexu ve městě Sarah Jessicu Parker. Psali jsme zde. Herečka dala totiž po náhlé smrti mladšího bratra průchod svým emocím a veřejně označila Parkerovou na pokrytce. Stručně řečeno z ní svým vyjádřením udělala největší mrchu Hollywoodu. 

Teď si k celé kauze řekla své i představitelka Carrie Bradshaw. Na rozdíl od seriálové Samanthy se však držela při zemi a zbytečně skandál nepřiživovala. Na úvod zohlednila nedávný rozhovor Cattralové, ve kterém uvedla, že vztahy mezi herečkami mimo kameru byly toxické a že nikdy nebyly přítelkyně. 

"Nikdy jsem nereagovala na rozhovor Kim s Piersem Morganem, kde řekla věci, které mě opravdu bolely," tvrdí Sarah Jessica Parker, jejíž nepřátelství s Cattrall bylo v médiích mnohokrát propíráno. Hvězda Sexu ve městě však nepřipouští, že by cokoliv rozdmýchávala.  

"Neumím si představit nikoho jiného, kdo by tu roli zahrál. Žádný boj tu neproběhl, celé to bylo uměle vytvořené, protože já nikdy nereagovala a ani nebudu. Ona jen potřebovala říct to, co potřebovala říct a to je její výsada," nechala se pro magazín People slyšet představitelka Carrie. 

"Získaly jsme zkušenosti a bylo to úžasné. Nic už nikdy nebude takové. Byly jsme propojeny s diváky, s městem i celým osazenstvem a dostaly jsme se k vyprávění těchto šílených příběhů, které mezi námi proběhly. Už se v tom nechci vrtat," dodala.

Zahraniční média se zastávají spíše Sarah Jessicy Parker. Tvrdí, že útok Kim Cattrall byl příliš zuřivý a nepřiměřený. Cattrall byla však ovlivněná tragickou událostí a kdo ví, co se mezi oběma herečkami na place skutečně dělo. Podle Dailymailu proti ní měla Parker štvát ostatní herečky a psychicky ji trýznit a šikanovat. Jedno je ale jisté. Sexu ve městě v původní sestavě už se dozajista nedočkáme.  

Zdroje: magazín People, Mailonline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Sex ve městě

30.05.2008 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu