Acolyte: Příští Star Wars už vědí, koho chtějí do hlavní role

Acolyte: Příští Star Wars už vědí, koho chtějí do hlavní role | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Mladá protagonistka série zřejmě bude učedníkem nějakého mocného Sitha.

Fanoušci Star Wars mohli vidět z předaleké Galaxie už dvě řady příběhů o The Mandalorianovi a ještě před koncem letošního roku na ně čeká The Book of Boba Fett. V přípravě jsou také třetí řada The Mandaloriana, Ahsoka, Andor a Obi-Wan Kenobi. Seriál Rangers of the New Republic byl zrušený, ale čeká nás ještě minimálně jeden další - The Acolyte, který je zasazený do hluboké minulosti a zaměří se na temnou stranu Síly.

Čerstvě se dozvídáme, že si produkce v čele se scenáristkou Leslye Headland vyhlédla osobu, která ztvární hlavní roli. Konkrétně je to Amandla Stenberg. Amandle je 23 let, v Hollywoodu na sebe ve větší míře upozorňuje od Hunger Games. Následovaly seriály Ospalá díra či Eddy a filmy Všechno úplně všechno, Temné síly nebo Nenávist, kterou jsi probudil. Není přesně známo, jakou roli Amandla hraje. Víme jen to, že v pracovních dokumentech je postava označována jako Aura a do role se hledala mladá žena, která je ve skvělé kondici, aby zvládla fyzicky náročné scény včetně scén s bojovým uměním. Spekuluje se o tom, že samotná protagonistka je oním „Akolytou“, tedy žákem nějakého Sitha.

O temné straně Síly bychom se obecně měli dozvědět víc, než kdykoliv předtím. Seriál bude zasazený zhruba 200 let před ságu rodu Skywalkerů a uvidíme v něm klíčové období pádu „Vrcholné republiky“ (The Hight Republic). Dosavadní komiksy a knihy se věnovaly Vrcholné republice jako takové, období konce období prosperity jsme zatím neznali. Velký podíl na dosavadní prosperitě měla skutečnost, že se v minulosti podařilo Jediům zcela potlačit Sithy. Ti se teď ale vracejí a série nám dost možná ukáže, jak se to stalo.

Natáčet se má někdy na přelomu jara a léta příštího roku v Londýně. Vzniknout by mělo 8 epizod. Informace serveru The Illuminerdi posléze potvrdily velké zpravodaje, jako Variety či Deadline.

Foto je ilustrační - Lucasfilm

Zdroje: The Illuminerdi, Deadline, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu