Star Wars: The High Republic - Animovaná videa představují postavy z nové éry Hvězdných válek

Star Wars: The High Republic - Animovaná videa představují postavy z nové éry Hvězdných válek | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 12 obrázků
Předaleká galaxie nově představí svou dávnou historii plnou rozmanitých postav.

Sága Star Wars se v posledních letech točila hlavně kolem událostí dosavadních filmů a nějakých velkých příběhových experimentů se spíše zdržovala - veškerý kanonizovaný děj se dosud odehrával pouze v úseku několika málo dekád. Svět Hvězdných válek se přitom především díky hrám, knihám a komiksům (velká část z nich už v současnosti nepatří do oficiální kontinuity) odehrával během celých milénií a chlubil se velkou roztodivností. Dobrou zprávou je, že se Lucasfilm rozhodl tuto rozmanitost předaleké galaxie přinést zpátky a na začátku letoška se premiéry dočkala podznačka nesoucí název The High Republic (ve volném překladu “Vrcholná Republika”).

The Mandalorian: Fanoušci věří, že omladili Luka Skywalkera lépe než profíci
 

Zbrusu nová a původní série se odehrává staletí před událostmi dosavadních filmů a seriálů, přičemž se v ní po galaxii prohánějí stovky rytířů Jedi, kteří bojují o kontrolu nad samotnou Sílou. Pod křídly značky se během příštích několika let schovají projekty všeho druhu - časopisy, komiksy, knihy a zejména také nedávno představený hraný seriál The Acolyte. Celou historickou etapu jako takovou jsme blíže rozebrali ve starším článku.

Vzhledem k tomu, že by éra The High Republic měla pokrýt stovky let, představí poměrně rozsáhlou plejádu charakterů. Aby nebyl problém se v nich zorientovat, Lucasfilm se rozhodl nejen novým fanouškům některé postavy přiblížit formou krátkých animovaných videí. A alespoň při prvním pohledu se zdá, že by “Vrcholná republika” mohla mít skutečný potenciál, představit velice barevnou a rozmanitou podobu Star Wars, jaká tady už dlouho chyběla.

 

Podklady a obrázky: Lucasfilm

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu