Žena v domě přes ulici od dívky v okně: Parodie paranoidních thrillerů

Žena v domě přes ulici od dívky v okně: Parodie paranoidních thrillerů | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Netflix si střílí z mysteriózních psychologických thrillerů – je tu trailer.

Nový seriál s Kristen Bell v hlavní roli připomíná příběhy, které už jsme viděli. Osamělá žena je svědkem zločinu, ale kvůli duševnímu stavu není zrovna spolehlivý svědek. Stalo se něco strašlivého, nebo ji zradila vlastní mysl? Jen letos jsme mohli vidět Ženu v okně či Temný dům, v minulosti třeba Dřív než půjdu spát, Vedlejší účinky a mnoho dalších.

Novinka se zřejmě pokusí podobné příběhy alespoň částečně parodovat. Nebo přinejmenším Netflix hovoří o thrilleru s prvky satiry a černé komedie a už název zavání autorským smyslem pro humor. V češtině je novinka uvedená jako Žena v domě přes ulici od dívky v okně, v originále je to pak ještě větší jazykolam - The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window.

Bell hraje Annu, ženu se zlomeným srdcem, která se nedávno rozvedla a teď jen jen každý den kouká z okna a upíjí víno. Čas se slévá v jednolitou šmouhu a skleniček přibývá, dokud se do prázdného domu naproti nepřistěhuje atraktivní muž (Tom Riley) s rozkošnou dcerou (Samsara Yett). Anna má konečně co pozorovat, její dny jsou o něco příjemnější a vlastně začíná vidět světlo na konci tunelu svého temného života. To však platí jen do chvíle, než se stane svědkyní strašlivé vraždy. Ale může vůbec věřit vlastním očím?

Seriál připravili Rachel Ramras, Hugh Davidson a Larry Dorf, kteří slibují, že až do konce nebudeme tušit, jak to vlastně celé bylo. Dále hrají Michael Ealy, Mary Holland, Shelley Hennig, Cameron Britton, Christina Anthony a Benjamin Levy Aguilar. Série má 8 třicetiminutových epizod. Premiéra je naplánovaná na Netflixu na 28. ledna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu