The Book of Boba Fett: Po dlouhé době jsou tu další Star Wars

The Book of Boba Fett: Po dlouhé době jsou tu další Star Wars | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 5 obrázků
Legendární lovec odměn se vrátil v The Mandalorianovi. Teď dostal vlastní sérii.

Dnes streamovací platforma Disney+ spouští novou Star Wars sérii. Jmenuje se The Book of Boba Fett a přímo navazuje na události ze série The Mandalorian, kde se slavný lovec odměn Boba Fett vrací na scénu, poté, co byl ve Star Wars: Návratu Jediů považovaný za mrtvého. V The Mandalorianovi potvrdil, že je více než naživu a že je stále nebezpečný. Získal zpátky svou ikonickou zbroj a v závěru série bylo odhaleno, že se vrátil na Tatooine, kde sebral nadvládu rodině Huttů.

Jeho vlastní série bude pojednávat o tom, co se se stane. Jak se mocenské vakuum na planetě projeví a jak si Boba (Temuera Morrison) poradí s vůdčí pozicí. Je sice extrémně zkušeným lovcem odměn, ovládání zločinného syndikátu je však pro něj novinkou, úplně nová životní výzva. Druhou hlavní postavou je Fennec Shand, tedy opět postava, která vystupovala i v The Mandalorianovi. Hraje ji Ming-Na Wen (Mulan, Agenti S.H.I.E.L.D.), která v Bobovi našla parťáka. Vždy byla zvyklá pracovat sama, ale když jí zachránil život, získala k němu respekt a ukázalo se, že se navzájem doplňují a dovedou se postrkovat k věcem, které by jednotlivě nedokázali.

Série by ještě více než The Mandalorian měla sahat ke starším Star Wars, protože Fett jich byl osobně účasten. Série by měla fungovat jako určitý most, mezi starou trilogií a The Mandalorianem. Máme se dočkat řady zajímavých odpovědí (zřejmě o Bobově minulosti, o tom, jak přežil pád do Sarlaccova chřtánu). Celá série bude mít 7 epizod a zajímavostí je, že jsme zatím viděli pouze záběry z první poloviny první epizody, protože cokoliv dalšího by podle tvůrců odhalilo až příliš.

Takže si užijte dnešní první epizodu a přikládáme ještě poslední trailery a fotky.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Empire Online, Games Radar, The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu