Stranger Things: Bude 5. série pro seriál ta poslední?

Stranger Things: Bude 5. série pro seriál ta poslední? | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Jeden z producentů naznačuje, že konec nejpopulárnějšího Netflix seriálu nemusí být daleko.

Málokterý současný seriál se těší takové popularitě, jako Stranger Things od Netflixu. Mysteriózní sci-fi seriál sledující osudy postav z fiktivního města Hawkins v Indianě má za sebou aktuálně tři velmi dobře hodnocené série, a na tu čtvrtou se nyní s velkým očekáváním těší spousta fanoušků, a rozhodně nemají pomyšlení na to, že by měl jeden z nejoblíbenějších seriálů posledních několika let končit. Konec však možná není tak daleko, jak bychom si mohli myslet. Tvůrci seriálu, Matt a Ross Dufferovi, už jednou prozradili, že chtějí vyprávět uzavřený příběh, který si vystačí zhruba na čtyři nebo pět sérií. S téměř natočenou čtvrtou sérií se tak tato otázka stává aktuální, a jeden z výkonných producentů a režisér Shawn Levy to ve svém vyjádření pro Collider při propagaci filmu Free Guy jen potvrdil.

Podle něj nejen on, ale i bratři Dufferovi mají v hlavách představu o tom, jak seriál ukončit.

„Konec už vidím v dohlednu, bratři (Dufferovi) ho také vidí v dohlednu. Existuje plán, který je zatím brzy prozrazovat v kontextu toho, že čtvrtá série teprve vyjde. Můžu vám říct, že nikdo z nás si nic nebarví na růžovo, a nebude pro diváky příjemné, pokud oni budou“. Levy tak naznačuje, že přijde moment, kdy se celý příběh uzavře, a diváci by na to měli být připravení. Nejpalčivější otázka aktuálně je, kdy uvidíme čtvrtou sérii. Ovšem po její premiéře už bude na místě se zaobírat tím, zda pátá nebude tou finální. Ostatně náznaků od tvůrců máme dost.

A nejen od nich. Herec David Harbour, v seriálu ztvárňující šerifa Jima Hoppera, v nedávném rozhovoru ohledně nadcházející série prozradil, že všechny události v ní směřují seriál k bodu, ve kterém už bude jen kousek k úplnému ukončení celého příběhu. Tak jako tak jsou Stranger Things opravdu velkou značkou, a nelze vyloučit vznik různých spin-offů, jak je již u takto populárních seriálů či filmů zvykem.

Foto: Netflix

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Petr | 03.01.2022 16:38
Gnibude no vejďil
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu