Papírový dům: Hlavní roli remaku ztvární herec ze Hry na oliheň

Papírový dům: Hlavní roli remaku ztvární herec ze Hry na oliheň | Fandíme seriálům
Netflix
Známe obsazení korejského remaku populární zlodějské série.

Oblíbená španělská série Papírový dům skončila a složitá bankovní loupež byla definitivně rozuzlena. Pro Netflix je „La Casa de Papel“ jednou z nejpopulárnějších značek. Zároveň platí, že trh v Jížní Korei patří mezi ty vůbec nejsilnější. Nejen, že je tamější divácká základna silná, ale korejské seriály a filmy dovedou spolehlivě bodovat také u mezinárodního publika. Nu a když se sečte jedna a jedna dohromady, dostanete z toho korejský remake Papírového domu.

Netflix ho oznámil už v roce 2020, letos před Vánoci začal postupně odhalovat obsazení. Největším tahákem se stalo obsazení postavy s přezdívkou Berlin. To je v původním seriálu pravá ruka „Profesora“, vůdce celé lupičské skupiny. Postavu v remaku ztvární Park Hae-Soo, který je aktuálně mezinárodně velice dobře známý díky Hře na oliheň, kde hrál Cho Sang-Wooa, zdánlivě dobráckého parťáka ústředního protagonisty, který se postupně vybarví jako značně sobecká figura.

Už ale známe i další tváře lupičské skupiny, která se pustí do bláznivého zlodějského plánu. Jako Profesor vystoupí Yoo Ji-Tae (Old Boy), jako Tokyo Jeon Jong-seo (Vzplanutí), jako Denver Kim Ji-hoon, jako Nairobi Yoon-ju Jang, jako Rio Hyun-Woo Lee, jako Moskva Won-jong Lee, jako Helsinky Ji-Hoon Kim, jako Oslo Kyu-Ho Lee a dále Yunjin Kim (Ztraceni), Park Myeong-hoon (Parazit) a Kim Sung-oh.

Režie se ujme Kim Hong-sun, který stojí například za seriály jako jsou krimi thriller Voice nebo fantasy The Guest, a scénář si vzal na starost Ryu Yong-jae, který s Netflixem již pracoval na seriálu My Holo Love. S uvedením seriálu se počítá na letošní rok.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu