Archive 81: Netflix nás postraší v nové sektářské sérii

Archive 81: Netflix nás postraší v nové sektářské sérii | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 6 obrázků
Hororový guru James Wan pomohl na svět další strašidelné sérii.

Přísun zajímavých hororových sérií na Netflixu nekončí. Před časem jsme tu měli Půlnoční mši, teď se blíží pro změnu Archive 81. Streamovací služba zveřejnila první fotografie a synopsi, která nám lednovou novinku přibližuje.

Hlavním hrdinou Archivu 81 je archivář Dan Turner. Ten dostane za úkol restaurovat sadu poškozených kazet z roku 1994. Při rekonstruování práce dokumentaristky Melody Pendras se nechá pohltit jejím vyšetřováním nebezpečného kultu z jednoho bytového domu. Série postupně odkrývá dvě paralelní časové linky a Dan je stále posedlejší myšlenkou na to, co se vlastně Melody stalo. Mezi oběma lidmi dojde k tajuplnému spojení a Dan začne být přesvědčený, že Melody dokáže zachránit před strašlivým koncem, který ji před pětadvaceti lety potkal.

Dana hraje Mamoudou Athie (Pod vodou, Circle: Uzavřený kruh), Melody Dina Shihabi (Půjčovna masa, Jack Ryan). V dalších rolích vystupují Ariana Neal, Julia Chan, Evan Jonigkeit, Martin Donovan nebo Matt McGorry. Výkonným producentem je protřelý hororový tvůrce James Wan (Saw, V zajetí démonů), hlavní autorkou je Rebecca Sonnenshine (The Boys, Upíří deníky). Dole v galerii najdete dosud zveřejněné fotografie, Netflix novinku uvede 14. ledna 2022.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu