Too Hot to Handle: První teaser láká na 3. řadu oblíbené reality show

Too Hot to Handle: První teaser láká na 3. řadu oblíbené reality show | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Prohlédněte si nejnovější porci svalovců a barbín, kteří se budou snažit za každou cenu nesouložit.

Zatímco v Česku míří soutěžící na tropický ostrov, aby se tam utkávali v ostrých disciplínách a trpěli hladem, na Netflixu čeká na dámy a pány jedna jediná výzva: Po dobu natáčení nesmějí souložit! Je tady totiž už třetí řada oblíbené reality-show Too Hot to Handle.

Tu Netflix zatím představil ve dvou anglických (amerických) řadách a přidal několik cizojazyčných mutací. Pravidla reality-show jsou poměrně jednoduchá: Produkce zavře hromadu mladých, konvenčně atraktivních lidí do tropického ráje. Dá jim plavky a alkohol, trošku je vyprovokuje a následně jim zakáže jakékoliv formy pohlavního styku. Pokud to soutěžící vydrží, mohou se dostat ke slušné finanční výhře. Pokud nevydrží, jsou postupně penalizovaní, až jejich bank může být na konci hry zcela prázdný. Celé je to přitažené za vlasy, pravidla jsou dosti vágní, nepůsobí to stoprocentně realisticky, nicméně show je naštěstí sestříhaná tak, kdy si především dělá z nadržených soutěžících legraci, čemuž notně napomáhá sarkastický komentář moderátorky.

Teď Netflix představuje 3. řadu, která se začne vysílat už 19. ledna. Vypadá to, že se natáčelo na stejném místě, jako druhá řada. Lokalita nicméně není v téhle reality show důležitá. Důležití jsou soutěžící. Těch je znovu deset (pět žen a pět mužů) a prohlédnout si je můžete dole v galerii.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu