Knight Rider: James Gunn by rád natočil moderní pokračování

Knight Rider: James Gunn by rád natočil moderní pokračování | Fandíme seriálům
NBC
Režisér Strážců Galaxie by rád vrátil Davida Hasselhoffa za volant inteligentního vozu.

Režisér James Gunn, který momentálně chystá premiéru seriálu Peacemaker, byl vždycky otevřený komunikaci se svými fanoušky. Jeden se jej zeptal, který seriál z 80. let by nejradši zrestartoval, kdyby si musel vybrat mezi seriály Airwolf, Knight Rider a Street Hawk.

Gunn měl připravenou pohotovou odpověď. Nejen, že by si z nabízené trojky vybral seriál Knight Rider. On o jeho restartu dokonce už i aktivně uvažoval. Se svým kamarádem Davidem Hasselhoffem se prý o moderním pokračování původního seriálu bavili mockrát. Největší překážkou k realizaci nicméně je, že Gunn prostě nemá dost času na to, aby mohl zrealizovat všechno, co by zrealizoval rád…

Populární seriál Knight Rider z 80. let minulého století udělal hvězdu z Davida Hasselhoffa a malé i velké diváky pobláznil do moderního vozu přezdívaného KITT. Auto zvládalo stylové přeskoky přes překážky, mělo umělou inteligenci, vlastní osobnost a konstantně se svým řidičem Michaelem Knightem (Hasselhoff) rozmlouvalo. KITT a Michael společně řešili nejrůznější zločiny. Značka se dočkala ještě několika vzkříšení. V 90. letech seriál následovaly televizní filmy, spin-offový seriál Team Knight Rider a v roce 2008 ještě neúspěšný seriálový restart. V roce 2016 se proslýchalo, že by Justin Lin měl připravit nový seriál a ještě předloni se hovořilo o celovečerním zpracování od Jamese Wana. Ani jeden z projektů se však zatím nehnul z místa.

Foto je z původního seriálu Knight Rider

Zdroj: James Gunn

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu