Knight Rider: Justin Lin chystá moderní verzi

Knight Rider: Justin Lin chystá moderní verzi | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 6 obrázků
Populární mluvící auto z 80. let se ještě jednou vrací.

Justin Lin se autíček jen tak nezbaví. Po Rychle a zběsile chystá na plátna Hot Wheels a teď dostal také seriálový úkol. Má zpátky mezi živé přivést legendárního Knight Ridera. Populární seriál z 80. let minulého století udělal hvězdu z Davida Hasselhoffa a malé i velké diváky pobláznil do mluvícího vozu, který si říká KITT. Značka se dočkala ještě několika vzkříšení. V 90. letech seriál následovaly televizní filmy, spin-offový seriál Team Knight Rider a v roce 2008 ještě neúspěšný restart.

Justin Lin teď jako producent udělá z Knight Ridera digitální sérii pro Machinimu. Její šéf Chad Gutstein označil Lina za skvělého vypravěče a těší se, až společně budou moci Knight Ridera představit nové generaci fanoušků. Bez zajímavosti není skutečnost, že zatímco v 80. letech byla bezpilotní vozidla a umělá inteligence čirou fantazií, dnes už s podobnými koncepty koketujeme.

Nový Knight Rider by mohl být uvedený už příští rok, avšak zatím není zcela zřejmé, jestli půjde o sérii dalších kraťasů, jako byly třeba Mortal Kombat: Legacy či Battlestar Galactica: Blood & Chrome anebo půjde o plnohodnotný seriál, jaké se pomalu začínají objevovat v rámci prémiové služby YouTube Red.

Zdroj: Bleeding Cool

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu