Chirurgové oficiálně dostanou 19. řadu

Chirurgové oficiálně dostanou 19. řadu | Fandíme seriálům
ABC
Ústřední hrdinka se vrací. Kolik si Ellen Pompeo v hlavní roli vydělá?

Některé z vás to možná překvapí, ale seriál Chirurgové (Grey’s Anatomy) pořád běží. Pořád je to hit a stále ještě nekončí. Po aktuální 18. řadě bude od příštího podzimu následovat také 19. řada. Potvrdila to oficiálně stanice ABC, která rovnou odhalila, že v hlavní roli se opět vrátí Ellen Pompeo, jako Meredith Grey. Před Vánoci jsme vás informovali o tom, že se herečce už do pokračování příliš nechtělo, ale okolí na ni tlačilo, aby v seriálu pokračovala.

Herečku se nakonec podařilo přesvědčit k podepsání smlouvy na další jednu sezonu. V tuhle chvíli prozatím nebylo oznámeno, že by 19. řada měly být poslední pro Pompeo nebo pro seriál. Ellen se zároveň dočkala povýšení v rámci producentské hierarchie, což by mohlo znamenat, že herečka bude mít do budoucna ze seriálu ještě vyšší příjmy a silnější tvůrčí slovo. Jednání trvala od prosince a uzavřena byla minulý týden. Poslední známý údaj hovořil o tom, že herečka měla 600 000 dolarů za epizodu. K tomu si započítává různé bonusy a ročně si přijde díky seriálu zhruba na 20 milionů dolarů. V roce 2018 Pompeo v rozhovoru pro The Hollywood Reporter uvedla, že jí to přijde jedině správné, vzhledem k tomu, že seriál jen do té doby vygeneroval přes 3 miliardy amerických dolarů.

V 19. řadě se vrátí také Chandra Wilson a James Pickens Jr., jediní dva herci, kteří jsou také u seriálu už od jeho začátku. Oba dva po skončení 17. řady podepsali smlouvy na několik let dopředu. Několikaletou všeobecnou smlouvu má u stanice ABC také hlavní scenáristka seriálu Krista Vernoff.

Stanice ABC o seriál nadále stojí z prostého důvodu. Je to její nejsledovanější seriál a zároveň jde v dané divácké cílové skupině o jeden ze dvou nejsledovanějších seriálů napříč americkým televizním vysíláním. Dodnes si každou epizodu seriálu v USA (i se započtením dodatečného sledování) naladí skoro 13 milionů diváků. Pro mateřskou společnost Disney má také seriál velkou hodnotu pro svůj bohatý katalog epizod na streamovacích službách a na mezinárodních trzích. Seriál zároveň pomáhá zvyšovat sledovanost sesterského seriálu Station 19, který připravuje stejná autorka, mezi seriály pravidelně přecházejí jednotlivé postavy a nabízejí divákům sdílené epizody. Díky provázanosti je Station 19 druhým nejsledovanějším seriálem stanice ABC.

Příští řada Chirurgů se zaměří „rozvíjející se svět moderní medicíny“.

Zdroje: Deadline, Parade,

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu