Podezření: Rajesh z Big Bangu se dočkal vážné role v thrilleru, je tu trailer

Podezření: Rajesh z Big Bangu se dočkal vážné role v thrilleru,  je tu trailer | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 9 obrázků
Rajesh z Teorie velké třesku si zahrál po boku Umy Thruman v nové minisérii od Applu, upoutávka láká na intenzivní thriller.

Streamovací služba Apple TV+ představila oficiální trailer k lákavému thrilleru Podezření (Suspicion). Osmidílná minisérie je inspirovaná izraelským seriálem Kfulim. V britské verzi od Applu se představí Uma Thurman (Kill Bill) jako prominentní podnikatelka, jejíž syn byl unesen z hotelu v New Yorku. Po únosu padnou do podezření čtyři zdánlivě obyčejní britští občané, kteří strávili osudnou noc v témže hotelu.

Cabinet Of Curiosities: Ron z Harryho Pottera si zahraje v hororové novince Guillerma del Tora
 

Oficiální trailer se povedl a vábí na intenzivní thriller, ve kterém nic není tak, jak se na první pohled zdá. Možná však upoutávka prozrazuje až příliš. Pokud se chcete na minisérii podívat z čistým štítem, tak se upoutávce raději vyhněte. „Kdo skutečně stojí za záhadným únosem a kdo je vinen pouze tím, že byl ve špatnou dobu na nesprávném místě?“ zní v oficální synopsi.

V roli „obyčejných“ občanů se představí Elizabeth Henstridge (Agenti S.H.I.E.L.D.), Georgina Campbell (Krypton), Tom Rhys Harries (Gentlemani) a Kunal Nayyar proslavený rolí Rajeshe z Teorie velké třesku. O scénář se postaral tvůrce seriálů Na Mušce a Muž z Vysokého zámku Rob Williams. Režie se ujali Chris Long a Stefan Schwartz, kteří společně natáčeli sérii Takoví normální Američané. Premiéra Podezření se uskuteční 4. 2.

Zdroj: TVLine

Foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu