All of Us Are Dead: Netflix chystá lahůdkově vypadající zombie sérii

All of Us Are Dead: Netflix chystá lahůdkově vypadající zombie sérii | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 15 obrázků
Pusťte si trailer seriálu, kde se v jedné škole rozhořelo zombie peklo.

Netflixu se úspěšně daří přesvědčovat světové publikum, že nejen angličtinou je člověk živ. Postupně nás přesvědčuje o tom, že skvělé seriály vznikají ve Skandinávii, Španělsku, ve Francii nebo Německu. Mezi nové hegemony na poli světových hitů se začíná stávat také Korea. Ta po veleúspěšné Hře na oliheň přišla s Peklem a teď je na řadě All of Us Are Dead. Seriál spadá do subžánru zombie apokalyps, které jsou taktéž v Korei dost populární, když ze země pronikly do světa filmy #Žiju nebo ještě spíš Vlak do Pusanu. Z toho se stal tak velký hit, že vzniklo pokračování a chystá se remake a dokonce jej zmiňují postavy v chystaném All of Us Are Dead.

V téhle televizní novince se podíváme na střední školu, kde se začne šířit nebezpečný vir a studenti se musí probojovat ven, aby se nenakazili a nestali se z nich zombíci. Trailer je značně krvavý, násilný, má pěkné zombie efekty a ukazuje, že si tvůrci chtějí s možnostmi zombie katastrofy hezky pohrát, ukázat nám alespoň trošku něco nového. Také se musíme připravit na rychlé zombíky, což je v podobných situacích pro všechny přeživší vždycky ta horší varianta. Oficiální synopse říká:

All of Us Are Dead (Všichni jsme mrtví) přináší intenzivní pohled na bitvu mezi studenty proměněné v zombie a přeživší, kteří se snaží zoufale uprchnout. Vše začíná ve školní laboratoři, takže diváci dostanou příležitost dozvědět se něco víc o viru, který vzápětí způsobí naprostý chaos. Na různých místech školy na vás čekají strašlivé výjevy studentů infikovaných záhadným zombie virem a ohromující akce. Studenti jsou bez jídla, mobilů a dozoru uvěznění ve virem promořené škole, kde jim nezbývá nic jiného, než popadnout lampy, police a luky a v zoufalém pokusu o přežití se sami zombíkům bránit.

Seriál vznikl na motivy digitálního komiksu od Joo Dong-Geuna. Pro Netflix novinku připravili Lee JQ, Chun Sung-il a Kim Nam-su. V hlavních rolích vystupují Park Ji-hu, Yoon Chan-young nebo Cho Yi-hyun. Netflix All of Us Are Dead uvede 28. ledna.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu