Papírový dům: Čerstvý remake je tu s první ukázkou

Papírový dům: Čerstvý remake je tu s první ukázkou | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Krátký teaser ukazuje staronové postavy a naznačuje, že nás možná čeká vizuální změna.

Před pár týdny skončil Papírový dům, oblíbený lupičský seriál od Netflixu, kde skupina maskovaných lupičů vykrádá velkou španělskou banku. Příznivci značky nemusejí smutnit. „Money Heist“ hned tak nezmizí, protože krom připravovaného spin-offu s Berlínem vzniká také korejský remake.

Ten byl poprvé oznámený zhruba před rokem a teď je tu první teaser. Ten na první pohled neukazuje mnoho, ale zároveň dráždí fanoušky několika otázkami. Bude vlastně seriál kompletní remake, nebo se odehrává ve stejném světě, jako španělské události a noví protagonisté se jimi akorát věrně inspirovali? Pak je tu záběr na stěnu plnou masek. Sáhne nakonec korejský Profesor neomylně po té původní, anebo se korejská varianta odliší a nabídne vykrádání s maskou odlišnou?

Krom krátkého záběru do profesorovy „dílny“ upoutávka také odhaluje oficiální název korejské série. Ten zní Papírový dům – Korea: Společný hospodářský prostor (mezinárodně: Money Heist: Korea — Joint Economic Area). A pak ukázka ještě prezentuje ústřední obsazení: Jako Profesor vystupuje Yoo Ji-Tae (Old Boy). Jako vyšetřovatelka Seon Woo-jin a hlavní Profesorova oponentka vystupuje Yunjin Kim (Ztraceni). Dále jsou tu Park Hae-Soo (Hra na oliheň) jako Berlín, Jeon Jong-seo (Vzplanutí) jako Tokyo, Won-jong Lee jako Moskva, Kim Ji-hoon jako Denver, Yoon-ju Jang jako Nairobi, Hyun-Woo Lee jako Rio, Ji-Hoon Kim jako Helsinky a Kyu-Ho Lee jako Oslo. Režíruje Kim Hong-sun, scénář napsal Ryu Yong-jae. Přesný termín uvedení zatím neznáme, ale Netflix seriál slibuje „již brzy“.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 42

ctj | 25.01.2022 14:03
Co to je za shit článek, toto už je fakt demence
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu