Dobrá znamení 2: Známe obsazení druhé řady fantasy od Neila Gaimana

Dobrá znamení 2: Známe obsazení druhé řady fantasy od Neila Gaimana | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 5 obrázků
Benedict Cumberbatch a Frances McDormand se v druhé sérii Dobrých znamení nevrátí, ale i bez nich je obsazení nabité slavnými tvářemi.

Ve Skotsku momentálně probíhá natáčení druhé sezóny fantasy seriálu Dobrá znamení (Good Omens). Série vzniká v koprodukci Amazonu a BBC a v rámci pobíhající produkce společnosti zveřejnily kompletní obsazení druhé řady. Bohužel hlas Benedict Cumberbatch a Frances McDormand, kteří namluvili ďábla a Boha, v nadcházející sérii neuslyšíme.

Pán prstenů: Známe název seriálu a podrobnosti o ději
 

V titulních rolích anděla Azirafala a démona Crowleyho se samozřejmě vrátí Michael Sheen a David Tennant (Pán času). Vedlejší role si zopakují Derek Jacobi (Gladiátor), Mark Gatiss (Sherlock), Steve Pemberton (Na mušce), Reece Shearsmith (High Rise), Niamh Walsh (Jamestown), Jon Hamm (Baby Driver) anebo Gloria Obianyo (High Life).

Kromě starých známých se ve druhé sérii objeví pět nových tváří, jmenovitě Siân Phillips (Duna), Tim Downie (Cizinka), Pete Firman (V zajetí kouzel), Andi Osho (Zhasni a zemřeš) a Alex Norton (Statečné srdce).

První série zadaptovala stejnojmenný román Neila Gaimana a Terryho Pratchetta z roku 1990. Nadcházející šestidílná série tak prozkoumá dějové linky, které přesahují původní román. Diváci by se například měli dozvědět mnohem více porobností o záhadném přátelství Azirafala a Crowleyho. Druhou řadu opět zrežíruje Douglas Mackinnon (Sherlock: Přízračná nevěsta). Předběžné datum premiéry stále oznámeno nebylo, ale přepokládáme, že se návratu seriálu dočkáme během podzimní sezóny.

Blíží se konec světa. Armády Dobra a Zla se shromáždily, vynořila se Atlantida, všude to vře, čtyři jezdci apokalypsy jsou připraveni vyjet. Vše se zdá být předurčeno ke svému konci. Anděl Azirafal (Michael Sheen) a démon Crowley (David Tennant) žijí na Zemi mezi smrtelníky již od Počátku a za tu dobu si na svůj životní styl zvykli, tedy zpráva o blížícím se Konci je příliš nepotěší. Kdyby jen nezašantročili nově zrozeného Antikrista, pak by možná ještě byl čas zvrátit Osud...

Zdroj: Deadline

Foto: Amazon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 1

Max1987 | 05.08.2023 10:07
neví nekdo proč v prvním dile druhé řady hodný andel Aziraphale hned nekontaktoval nebe že má u sebe Gabriela? strašně mi to nedá spát proč se tak neloogicky zachoval a nesnažil se jako první vyřešit problém tak že informuje nebe.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu