Rozčarování 4: Trailer zavádí Fazolku do nebe, pekla a ještě dál

Rozčarování 4: Trailer zavádí Fazolku do nebe, pekla a ještě dál | Fandíme seriálům
Netflix
Ve 4. části animovaného seriálu od tvůrců Simpsonů a Futuramy královna Fazolka, Elfo a malý ďáblík Luci prožijí dobrodružství v zemi snů.

Už několik let můžeme sledovat příběhy neřízené střely Fazolky v doprovodu jejích kumpánů - elfa jménem Elfo a démona Luci. A stejně tak jako druhá část i třetí skončila spoustou otevřených dějových linií. Fazolku jsme naposledy viděli při korunovaci na královnu ostrova Snů, aby pak byla přenesena do pekla, kde měla vstoupit do dalšího dohodnutého sňatku. Elfa unesli trollové toužící po pomstě a démon Luci ztratil hlavu, doslova, a překvapivě skončil v nebi. Jak je vidět, nenaložila si toho další série k vyřešení zrovna málo.

Ať se ve čtvrté části stane cokoliv, trailer naznačuje, že půjde opět o komediální akci ve společnosti Fazolky, jejích přátel a všech ostatních. Společně s hlavními postavami se podíváme do hlubin samotného Pekla, mezi nebeská oblaka a všude mezi tím, včetně Trolího ostrova (Ogreland), ostrova Páry (Steamland), blázince nebo třeba začarovaného lesa…

Na trailer čtvrté části Disenchantment se můžete podívat níže. Deset nových dílů bude mít premiéru už 9. února na Netflixu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu