Iveta: Počátky kariéry Ivety Bartošové představí minisérie z dílny Voyo

Iveta: Počátky kariéry Ivety Bartošové představí minisérie z dílny Voyo | Fandíme seriálům
Nova
Zobrazit dalších 8 obrázků
Anna Fialová ztvární zpěvačku Ivetu Bartošovou ve třídílné minisérii od služby Voyo.

Exkluzivně na Voyo si během první poloviny letošního roku odbyde premiéru třídílná minisérie Iveta. Titul bude vyprávět o začátcích kariéry zpěvačky Ivety Bartošové. Minisérie sleduje zpěvačku od dětství, přes úspěchy na hudebních soutěžích, odchodu do Prahy a následnou cestu ke slávě, které dosáhla díky spolupráci se zpěvákem Petrem Sepéšim. Ze dne na den se z obou stali miláčci národa. Až do chvíle, kdy Petr tragicky zahynul.

Národní házená: Sportovní komedie od režiséra Lajny vzniká exkluzivně pro Voyo
 

Děj se odehrává v letech 1976 až 1989. Ivetu Bartošovou si zahrála Anna Fialová (Jak si nevzít princeznu) a Petra Sepéši ztvárnil Vojtěch Vodochodský (Případ Roubal). „Nejtěžší na zpracování reálných příběhů je, že máte menší svobodu a větší zodpovědnost. Nemáte před sebou bílý papír, ale stovky stran, které popsal sám život,“ uvedl pro TN.cz kreativní producent Matěj Podzimek (Devadesátky).

Režie se ujal Michal Samir (Hany). Ve vedlejších rolích se představí Eliška Křenková (Marťanské lodě), Igor Chmela (Mimořádná událost), Alena Mihulová (Atlas ptáků), Miroslav Hanuš (Stíny v mlze) nebo Terezie Holá (Princezna zakletá v čase).

Nova
Anna Fialová jako Iveta Bartošová

Projekt vznikl pod značkou Voyo Originál a stejně jako předešlé minisérie Případ Roubal či Guru bude i Iveta dostupná výhradně na službě Voyo. Kdy si minisérie odbyde premiéru zatím není jasné. Během února Voyo nasadí sportovní komediální seriál Národní házená. Iveta bude uvedena během letošního jara.

I do budoucna chtějí zástupci Voyo tvořit projekty podle skutečných událostí. „Začali jsme Případem Roubal, navázali jsme minisérií Guru a určitě budeme chtít pokračovat v projektech vycházejících ze skutečných případů. Velice silně nás zajímají společensky významná témata, kde se stavíme za oběti a snažíme se odvyprávět příběhy těch, kdo se postavili proti přesile a snažili se vyrovnat s bezprávím, případně dokázali dosáhnout spravedlivého trestu pro viníky,“ řekl pro TN.cz ředitel vývoje TV Nova Michal Reitler.

 

Podklady a foto: Nova

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 2

Iveta | 07.05.2022 01:03
Tohle mě opravdu velmi zklamalo, ani podoba a její hlas už se nedá vůbec nikdy ničím nahradit. Chvilku jsme bydlely o 4 vchodové dveře od sebe. Potkala jsem jí osobně byla krásná.. Jak zevnitř, tak navenek.. V tomto případě říkám.. Raději nic než toto.. Já Iveta narozena ve stejný den jen o rok později .. Kdo viděl film Bohemian Rhapsody tak to jistě pochopí
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu