Ahsoka: Další Star Wars seriál obsadil svého záporáka

Ahsoka: Další Star Wars seriál obsadil svého záporáka | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Rosario Dawson se už brzy chopí světelných mečů.

The Book of Boba Fett je těsně za námi, ale kolem Star Wars je pořád živo. V posledních dnech se dočkáváme postupně dalších a dalších novinek. Ahsoka obsadila Mary Elizabeth Winstead, Andor odhalil, kdy bude točit 2. sérii a Obi-Wa Kenobi přišel s oficiálním datem premiéry a plakátem. Teď je tu další novinka k Ahsoce.

Server The Hollywood Reporter přinesl informaci, že do série byl obsazený Ray Stevenson. Toho můžeme znát jako Punishera, vystupoval ve Třech mušketýrech, Thorovi, Vikinzích nebo Pod černou vlajkou. Zatím není známo jakou postavu přesně bude hrát, ale The Hollywood Reporter píše, že představuje záporáka. Konkrétně jakéhosi admirála, i když by nemělo jít o známého admirála Thrawna. Stevenson už v minulosti v seriálech Klonové války a Star Wars Povstalci daboval postavu jménem Gar Saxon (ta už je nicméně po smrti).

Natáčení začne v dubnu v Los Angeles.

Ahsoka Tano patří mezi nejoblíbenější Star Wars postavy. Vystupovala v animovaných seriálech Klonové války, Povstalci a mihla se v Silách osudu. Byla padawankou Anakina Skywalkera, od řádu Jediů se však později dobrovolně oddělila, když se zcela nedokázala ztotožnit s jeho směřováním. Své hrané podoby se poprvé dočkala ve druhé sérii Mandaloriana. Svou tvář jí propůjčila Rosario Dawson. Podle nepotvrzených zvěstí je Ashoka Tano na lovu zlého velkoadmirála Thrawna s nadějí, že díky němu najde ztraceného Ezru Bridgera, mladého Jedie, který zmizel s Thrawnem před mnoha lety. Krom Dawson v minisérii vystupují Hayden Christensen jako Anakin Skywalker, Natasha Liu Bordizzo jako Sabine Wren a Mary Elizabeth Winstead a Ray Stevenson v nespecifikovaných rolích. Autory seriálu jsou Jon Favreau a Dave Filoni.

Foto: Lucasfilm

Zdroj: The Hollywood Reporter

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu