Andor: Star Wars seriál ani nezačal a už chystá druhou sérii

Andor: Star Wars seriál ani nezačal a už chystá druhou sérii | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Stellan Skarsgård prozradil, kdy se Lucasfilm do dalších epizod Andoara pustí.

Jednou z letošních sérií ze světa Star Wars, které uvidíme, bude vedle Boba Fetta, Obi-Wana Kenobiho a Mandaloriana 3 také Andor. Ten má dorazit na obrazovky někdy mezi červencem a zářím. Prozatím o seriálu o špionovi Cassianu Andorovi stále víme jen minimum, ale už teď se dozvídáme, kdy se začne chystat druhá řada!

V rozhovoru pro Dagens Nyheter to prozradil Stellan Skarsgård, jenž v seriálu hraje blíže nespecifikovanou roli. Herec odhalil, že natáčení druhé řady začne už letos na podzim. První řada je na poměry Star Wars docela dlouhá. Má mít rovnou 12 epizod. Celá série se tak natáčela téměř rok (jakkoliv se netočilo nonstop), a pokud by pokračování sledovalo podobnou trajektorii, tak bychom se jej zřejmě mohli dočkat v roce 2024.

Už začátkem loňského roku se na základě rozhovoru s Alanem Tudykem začalo spekulovat o tom, že seriál bude mít vícero sérií a podzimní nepotvrzené drby tvrdily, že dohromady budou tři. To v tuhle chvíli nedovedeme potvrdit ani vyvrátit, nicméně pokud se nestane v Disneym nic nečekaného, vzniknou série minimálně dvě.

Andor je seriálový prequel pro Rogue One: Star Wars Story, kde se jako hlavní hrdina vrací povstalecký špion Cassian Andor (Diego Luna). Seriál se má odehrávat pět let před Rogue One, kdy se povstalecké hnutí teprve formovalo. Genevieve O'Reilly se vrací jako Mon Mothma, Forest Whitaker jako Saw Gerrera. Nově je doplňují Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Fiona Shaw, Denise Gough, Kyle Soller nebo Robert Emms. Showrunnery seriálu jsou Tony Gilroy (jeden ze scenáristů Rogue One) a Stephen Schiff. Hlavním režisérem je Toby Haynes. S uvedením se počítá na léto 2022.

Foto: Lucasfilm

Zdroje: Dagens Nyheter, YrOnlyHope

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu