Westworld: Vysílání 4. řady se konečně blíží

Westworld: Vysílání 4. řady se konečně blíží | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 7 obrázků
Představitel Bernarda Jeffrey Wright o další budoucnosti zábavního světa robotů.

Z Jeffreyho Wrighta se stal takový neoficiální mluvčí seriálu Westworld. Když se začínala točit 4. řada, dozvěděli jsme se to právě od něj. Teď je to opět Wright, kdo mluví o současném výhledu. Wright propaguje dokumentární sérii Lincoln’s Dilemma a při tom se jej server Deadline přeptal také na Westworld.

Přípravy 4. řady protáhla pandemie a poslední epizodu jsme viděli v květnu 2020. Konec dlouhé přestávky se však snad blíží. Wright prozradil, že natáčení skončilo v prosinci. A i když si není jistý, kdy přesně se začne vysílat, tak předpokládá, že HBO premiérové epizody určitě nabídne během nejbližších měsíců.

Seriál se i nadále bude ve svém fantaskním prostředí zaměřovat na problémy a technologie, které známe i ze svojí každodenní zkušenosti. Wrightův Bernard je pořád uprostřed toho všeho a snaží se přijít na to, jak zapeklitou situaci vyřešit. Spoluautorka seriálu Lisa Joy potom už před časem pro Deadline prozradila, že ve čtvrté řadě navštívíme dosud neviděné světy.

První dvě řady sci-fi seriálu HBO se odehrávaly v zábavním parku Westworld, kde od člověka nerozeznatelné robotické bytosti prožívaly svoje procitnutí k vědomí. Třetí řada už byla zasazena mimo zábavní park, kde se ukázalo, že lidé jsou vlastně také otroky vyššího řídícího systému, podobně jako byli dosud roboti. Rozpoutal se boj o to, zda dojde ke globální revoluci. Autory seriálu jsou Jonathan Nolan a Lisa Joy. Lze očekávat, že v hlavních rolích se téměř určitě vrátí Tessa Thompson, Thandiwe Newton, Jeffrey Wright a Ed Harris. Uvidíme, zda se tvůrcům podaří najít způsob, jak navrátit na scénu také Evan Rachel Wood, o kterou jsme v závěru minulé řady zdánlivě přišli.

Foto: HBO

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu