Stranger Things: 4. řada má datum premiéry

Stranger Things: 4. řada má datum premiéry | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 5 obrázků
Čtvrtá řada hitu od Netflixu dorazí ve dvou částech. Také jsou tu nové plakáty.

Po dlouhém čekání Netflix konečně oznámil, kdy se vrátí na obrazovky jeden z jeho největších hitů. Kvůli pandemickým průtahům čekají fanoušci na 4. řadu seriálu Stranger Thigs už od léta 2019. Teď se dozvídáme, že čekání skončí letos v květnu.

Čtvrtá řada bude rozdělena do dvou kapitol, což je praktika, již si Netflix v poslední době oblíbil. Takhle půleně jsme mohli vidět například poslední řadu Ozarku nebo Papírového domu. Důvod téhle relativně nové prakticky může být dvojí. Prsty v tom částečně může mít pandemie, ale také je možné, že se streamovací společnost zkrátka snaží svoje hity trochu vyždímat, aby fanoušci měli důvod předplatit si Netflix na delší dobu a aby se o nové sérii na internetu mluvilo vždycky dvakrát, nikoliv jen jednou.

Termín první kapitoly 4. řady je stanovený na 27. května 2022. Zbylé epizody, tedy druhá kapitola, přijdou 1. července 2022. Oficiální synopse 4. řady říká následující:

Od ničivé bitvy o Starcourt ve městečku Hawkins uplynulo šest měsíců. Naše skupina přátel se stále potýká s následky, akorát že tentokrát jsou navíc rozdělení. A život jim neusnadňuje ani nelehké potýkání s dospíváním na střední škole. V době, kdy jsou náctiletí hrdinové nejvíc zranitelní, se objeví nová děsivá nadpřirozená hrozba. Ta s sebou nese strašlivé tajemství. Pokud by se jej podařilo rozluštit, mohlo by to hrůzám Upside Down (světa obráceného naruby) konečně učinit definitivní přítrž.

Tvůrci seriálu, bratři Dufferovi, ke čtvrté řadě řekli, že ze všech dosavadních byla zatím nejnáročnější k přípravě. Příběh byl zkrátka až příliš rozsáhlý a právě proto jej prý bylo třeba rozpůlit na dvě části. Dole v galerii na vás čekají nové plakáty, které odkazují ke klíčovým lokacím 4. řady: Ke Kalifornii, kam se odstěhovali Byerovi. Potom vidíme náčelníka Hoppera na Sibiři, dále je tu laboratoř v Hawkinsu a konečně dům Creelových, kolem něhož se toho bude v téhle řadě hodně točit. Vše pak na pátém plakátě spojuje Upside Down.

Obsazení nově rozšiřují Robert Englund, Jamie Campbell Bower, Joseph Quinn, Tom Wlaschiha, Sherman Augustus, Mason Dye a Nikola Djuricko. Vracejí se staří známí Millie Bobbie Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, David Harbour, Winona Ryder, Natalia Dyer a zbytek partičky z Hawkinsu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu