Our Flag Mean Death: Pirátská komedie HBO představuje v traileru svůj šarm

Our Flag Mean Death: Pirátská komedie HBO představuje v traileru svůj šarm | Fandíme seriálům
HBO
Taika Waititi rozdává pirátské rady a sám se učí, jak si pirátské řemeslo víc vychutnat.

Je tu další trailer pro nový seriál Our Flag Means Death. Ten míchá suchý britský humor (v tomhle případě vlastně tak trochu novozélandský) s klasickým pirátským dobrodružstvím. V příběhu inspirovaném skutečnými událostmi budeme sledovat šlechtice, kterému připadalo, že stát se dobrovolně pirátem je dobrý nápad. Upoutávka nás přesvědčuje o tom, že to platí jen zčásti.

Vedle ústředního Rhyse Darbyho září především Taika Waititi (zároveň spoluautor seriálu) v roli nebezpečného piráta Černovouse a celkově to vypadá, že se oba dva muži vzájemně ovlivní. Angličan pirátovi trochu obrousí hrany a zároveň se díky jeho vlivu stane nebezpečnějším člověkem.

Seriál 3. března nabídne HBO Max, české HBO Go jej zatím v nabídce uvedené nemá. Nicméně už 8. března dorazí HBO Max i k nám, tak snad tam tenhle chybějící seriál nebude opomenutý.

Seriál volně vychází ze skutečných dobrodružství Stedeho Bonneta. To byl relativně bohatý šlechtic, který se rozhodl, že se chce stát pirátem. Koupil si proto loď, nazval ji Pomsta, najal si posádku a plavil se kolem východního pobřeží Severní Ameriky, kde zajímal a vypaloval jiná plavidla. Samotného šlechtice ztvárnil Rhys Darby, dále hrají Fred Armisen, Nat Faxon, Leslie Jones, Ewen Bremner, Joel Fry, Rory Kinnear, Kristian „Hodor“ Nairn a sám Taika Waititi jako legendární pirát Černovous. Kromě ztvárnění jedné z hlavních rolí je Waititi také producentem a režisérem úvodní epizody. Hlavním scenáristou je David Jenkins.

Podklady a foto: HBO

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu