Futurama: Bendera v pokračování nadabuje původní herec

Futurama: Bendera v pokračování nadabuje původní herec | Fandíme seriálům
20th Century Fox Television
Zobrazit dalších 10 obrázků
Finanční neshody se podařilo urovnat a Benderova naleštěná kovová zadnice bude mít stále stejný chraplák.

Zhruba před měsícem bylo ohlášeno, že se Futurama vrátí s novými epizodami. Fanoušky však vůbec nepotěšila zpráva, že v obsazení bude chybět John DiMaggio, představitel robota Bendera. Herec se tehdy s produkcí nedomluvil na finančních podmínkách další spolupráce.

John veřejně hovořil o tom, že už ho prostě nebaví, jak si korporace mastí kapsy a na skutečné tvůrčí osobnosti kašlou. Bez adekvátního navýšení výplaty odmítal Bendera nadále dabovat. Zpočátku se zdálo, že jej studio prostě přeobsadí, ale podle informací serveru Deadline se k takovému kroku produkce nikdy nepřiblížila. Namísto trvalého náhradníka roli na zkouškách četl jeden z producentů seriálu a jednání mezitím dál mohla v tichosti pokračovat. Ve prospěch DiMaggia mohla hrát i skutečnost, že hrozba jeho přeobsazení vyvolala mezi fanoušky silnou vlnu nevole. Nakonec si dabér se studiem plácnul, ačkoliv navýšení smlouvy mělo být podle informací Deadline.com jen minimální.

Seriál se vrátí na platformě Hulu, v čele se scenáristy Mattem Groeningem a Davidem X. Cohenem. Vznikne 20 nových epizod, jež budou uvedeny v roce 2023. Společně s tvůrci se vrátí také část původního obsazení. Konkrétně se vracejí Billy West (Fry, Profesor, Zoidberg, Zapp Brannigan), Katey Sagal (Leela), John DiMaggio (Bender), Tress MacNeille (Mom), Maurice LaMarche (Kif), Lauren Tom (Amy), Phil LaMarr (Hermes) a David Herman (Scruffy) a další vedlejší postavy. Původně byl seriál uváděný v letech 1999-2003, pak byl několikrát zrušený a znovu obnovený. Hlavním hrdinou je Fry, obyčejný poslíček s pizzou, který v roce 1999 náhodou zmrzne a probudí se o tisíc let později v budoucnosti, která je plná mimozemšťanů, robotů, kosmických letů a nejrůznějších sci-fi klišé, z nichž si může série s gustem utahovat, zatímco komentuje nejrůznější společenské fenomény a paroduje slavné popkulturní momenty.

Foto: 20th Century Televsion

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu